Kansa kuuntelee nyt SDP:ta

Kansallinen Kokoomus toimii Keskustan Sipilän hallituksen näköalapaikalla. Valtionvarainministerin roolissaan Alexander Stubb käyttää valtaa niin leikkausten ja työnantajien kuin muidenkin elinkeinoelämän toiveiden edeskäyvänä sätkynukkena.

Suomalainen yhteiskunta ei kuitenkaan ole vain EK:n ja Kokoomuksen sätkynukke. Suomalainen työväestö edustaa sitä voimaa, jolla suurta tiliä tekevät yhtiöt ovat tehneet ja edellen tekevät rahaa ja kartuttavat pääomiaan.

SDP on ainoa puolue, jolla on sydän työtätekevien ihmisten elämään. Särön teki aikanaan Paavo Lipponen, joka poisti varallisuusveron. Lipposen oikeistolaisesta mentaalista syytän nykyistä tilannetta.

Rinteellä on ollut töitä palauttaa SDP:n uskottavuus niin Lipposen kuin hänen tukemansa Urpilaisen höttöpoliittista toiminnallisuutta seuranneen puolueen alasajosta.

Lasten tasaveroinen oikeus varhaiskasvastukseen on eräs saavutetuista oikeutuksista, jotka nyt tuhotaan. Vain lapset kärsivät.

Säästöjen pakkopaidassa, ihmisoikeudet kaventuvat.

Hallitus on valmis sulkemaan silmänsä vaikuttavuuksilta, joissa heidän tekemänsä leikkaukset lähivuosina näkyvät. Todennäköisyys yhä suurempina kansantaloudellisina kuluina ihmisten huolenpitoon ja terveydenhuoltoon, on jo nyt laskettavissa.

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu