Kansa on viisaampi kuin hallitus!

Kokoomuksen puheenjohtajapelin käynnistyttyä, avautuu merkittävä näköala hallitusvastuussa olevien puolueiden keinoihin selviytyä arvovalinnoistaan. Valinnoistaan, joilla kotimaisen osotovoiman hiipuminen on ollut ensisijaisena tavoitteenaan. Tavoitteena, jolla lienee ollut tarkoitushakuinen vähävaraisten toimeentulon alenema, mutta myös keskituloisten maksukyvyn surkastuminen.

Vaikka madonlukuja suomalaisesta talousahdingosta on luettu kokonaisen vuoden ajan, koko sen ajan, jolloin Juha Sipilä perusti hallituksensa 'luottamukseen' siitä, että hallitukseen sitoutetetut puolueet ovat hallitusohjelman takana, maamme tilanne on jo muuttunut. Muutosta on ollut nähtävissä nousevina talouslukuina, mutta hallituksella ei ole ollut tarvetta positiiviseen tiedottamiseen.

Samaan aikaan, Perussuomalaisten puoluekannatus putoaa putoamistaan, mutta hallituksen ministerit, ulkoministeri Soinin myhäilevän olemuksen myötä, toimivat kuin valtakunnan vahvimmat.

Kansa on ollut ja on kaiken aikaa ajan hermolla. 

Sampo Terho, joka europarlamentaarikkona sai itsetunnolleen vahvistusta, on julkisuudessa oikeistolaisuutensa armottomin edeskäypä. Vähäväkisten äänillä, puolueensa edustajaeliittiin noussut mies, on tunteeton ja puoleuskollisuuteensa sitoutunut, epäuskottava uskollinen.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu