Asumistukien maksatus alueellisesti – selvittelyn aihe!

Tunnetusti Itä-Helsinki on maahanmuuttajien eniten asutettua/asuttamaa aluetta. Kauppalehden tekemän selvityksen mukaan, eniten asumistukia maksetaan alueilla, Kontula, Vuosaari, Itäkeskus.

Suomalainen työläinen on nostettu tikunnokkaan suurena yleisen asumistuen nostajana. Toki heitäkin on. Tunnistan, mutta tilastojen mukaan on myös hyvä olla tietoinen, mille alueille maahanmuuttajat on asutettu.

Juuri noille alueille, joihin Helsingin kaupungin alueilla suurimmat asumistukikulut maksetaan.

On suorastaan julmaa, että suomalaisia työssäkävijöitä syyllistetään siitä, että tienaavat niin pientä palkkaa, jolla ei tule toimeen. Että joutuvat hakemaan asumiseensa tukea, että voisivat käydä työssään, jonka palkalla ei silti pärjää.

Eläkeikään tultuani, jouduin käymään Kelan toimipisteessä, sillä puhelinyhteyden toimivat huonosti, jos lainkaan.

Kun astuin Kelan toimistoon Espoon Leppävaarassa, saatoin olla ainoa kantasuomalainen. Kelan tukea hakevien joukkio oli valtaisa – muunmaalaisia.

Hyväksikäyttäjien joukot on runsaita. Sanon näin, sillä sitähän se on. 

Maamme tarjoaa maahanmuuttajille toimivat olosuhteet, toisin kuin kantasuomalaisille. Meillä ei ole automaatiota. Jokaisen euron joudumme selvittämään.

En silti vastusta maahanmuuttajien kotouttamista, sitä tarvitaan. On kuitenkin pelottava tunnistaa, että muualta tulleilla on enenmmän oikeuksia kuin maassa vuosikymmeniä toimineella veronmaksajalla.

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu