Ay-liikkeet ja EK vievät tuhkatkin pesästä!

Asumisen kalleudesta näyttää tulleen suurin uhka kansalaisten selviytymiselle.  Kun maamme ylin johto, hallitus, on levittänyt kätensä ja jäänyt odottamaan ihmettä, Suomen valtionvelka kasvaa tukimaksatusten takia ylisuuriin kuluihin.

Kelan yleisen asumistuet ylittävät nyt jo valtion maksukyvyn, on selvää, että jossain hälytyskellojen uskoisi soivan.

Vaan eivät ikävä kyllä soi, siellä, missä pitäisi. Nimittäin VVO:n ja SATO:n johtoryhmissä. Todennäköisesti myös monissa muissa asuntorakentamisen, kuten Nuorisosäätiön, kelloissa.

Valtion kuppaaminen asumistuilla on näyttäytynyt hyväksytyksi tulleen ja kahdella tai kolmella päättäjäistuimella istuvien hiljaiseen hyväksyntään.

Suomalainen korruptio lienee todettu vähäiseksi, juuri sen takia, korruptoituneisuus rehottaa.

Ihmettelen nyt ammattiyhdistysliikeiden, kuten vaikkapa SAK:n vaitonaisuutta VVO:n vuokrien ylisuurista hyödyistä. Myös EK (Elinkeinoelän keskusliitto) on vaitonainen SATO:n vuokrahyödyntämisistä.

Oppositiossa oleva SDP ei ole sanallakaan kommentoinut VVO:n ylisuuria vuokria, joita nyt on julkisuudessa tuotu vahvasti ilmi. Hiljaisuus on hämmentävää, mutta myös kertoo siitä, että hyödyistä on vaikea luopua.

Kansanedustajista monet istuvat niin VVO:n kuin SATO:n  hallinnoissa. On selvää, että kansalle ei kerrota seikkoja, jotka vaikuttavat vuokrien määriin.

Tästä syystä kehotankin kansalaisia valvomaan oikeuksiaan niin vuokralaisina kuin asumisoikeusasunnon vuokralaisina. 

Kaikki ei ole, miltä näyttää tai mikä on uskottavaa.  

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu