Ministerikin on ihminen – Lindström sairauslomalle!

Luin huolestuneena PS työ- ja oikeusministeri Jari Lindströmin uupumuksesta – korkean verenpaineen takia, sairauslomalle joutumisesta.

Useimmiten uupumus ei ilmene vain verenpaineen nousuna. Ihminen itse on siinä vaiheessa jo myöntänyt huonovointisuutensa.

Lähtökohtaisesti olin jo pohtinut, miten kansanedustajalle, jolla ei ole oikeusoppineen tutkintoa, annetaan tehtäväksi hoitaa oikeusministerin virkaa.

Nykyisen työttömyystilanteen takia, työministerillä on valtavat paineet jo yhdenkin postin hoitamisessa.

Ministeri Lindström on hoitanut pestiään lähes kaksi vuotta. Hänellä on selkeästi ollut, tunnollisuutensa takia, tarve näyttää selviytyvänsä, mutta paineesta on tullut kestämätön.

Pitkään hän on jaksanutkin. Olisin ennemminkin yllättynyt, elleivät väsymyksen merkit alkaisi jo näkyä.

Jään miettimään, miten ajattelematon hallituksen muodostaja Sipilä on ollut. Vai, onko hän sittenkin tehnyt mielestään oikean vedon.

Ministeri Lindström on varmasti tehtävässään työministerinä, ollut paikallaan, mutta että vielä oikeusministerin tehtävien hoito, kun kaiken aikaa perustuslaillisista virheistään hallitus on joutunut valokeilaan.

Ministeriys ei suojaa, kun tehtävien hoito ylittää voimavarat.

On hienoa, että ministeri Lindström on rohkeasti ilmaissut uupumuksensa ilman, että pelkäisi puolueensa hylkäämistä tai kannatuksensa katoamista.

Tosiasian myöntäminen on ainoa tie muutokselle.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu