Arja palaa kotiin!

Pienessä maassamme, kuin Suomi, vesi ja sen elementit ovat kesäisin läsnä.  Pitkän työssäolojakson uuvuttamat kansalaiset, helposti käpertyvät omaansa, onnelliseen, joka on kuitenkin vain häivähdys todellisesta.

Nainen, joka pitkään on tehnyt työtä Perussuomalaisessa yhteisössä, on nyt noussut pinnalle. Kuohuvasta koskesta, virtaavasta vedestä, ei kuka tahansa ole noussut. Arja nousi.

Arja, ei ole kuka tahansa poliitikko.

Hän on suomalaisen kunniantunnon sisin. Ihminen, jonka työ pienipalkkaisten, vähäosaisten ja erityisesti vanhusten hyvinvoinnin turvaamisen edeskäyvänä, on selkeästi Arjan sydämenasia.

Tosin, hän on, puolueensa päättäijinä toimineiden ministereiden tavoin, päättänyt asioista, jotka ovat  vieneet kansamme vähäosaisia syvemmälle pärjäämättömyyden mustaan aukkoon.

Ministeripuolue, joka ei edusta mitään ajattelumallia, on ministereinä ameeba, joka on kuin sairaus,  jolla ei ole toipumísmahdollisuuksia.

Kun tuhkia ei vielä ehditty pesästä viedä, olen varma, että Perussuomalainen kansanpuolue on vahva ja tarvitsee joukkoonsa henkilön, kuten Arjan. ihmisen, joka ei petä.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu