Perussuomalainen puolue vihapuheen kohteena!

Timo Soinin perustaman, Perussuomalaisten -puolueen imago, pysyi hallituskelpoisena siihen saakka, kunnes puheenjohtaja vaihtui.

Puolueen enemmistö, demokraattisesti valittuna, halusi vaihtaa johtajan, mutta siitä seurasi ennennäkemätön peli, jossa syytetyksi nostettiin uusi puheenjohtaja Halla-aho. Hänen taakakseen on laskettu tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Perussuomalaiset eivät enää kelvanneet nykyhallitukselle, Halla-ahosta johtuen. Mies edustaa kuitenkin Suomea EU:ssa. Hänen mandaattinsa kelpaa EU:lle, mutta ei suomalaiselle keskittymälle.

Perussuomalaisista ministereistä ja eduskunnan puhemiehestä ei kuitenkaan haluttu luopua, joten ministerit perustivat pikaisesti Uuden Vaihtoehdon.

Tässä vaiheessa normikansa oli jo menettänyt uskonsa. Pakkopaidalla hallituskoalitiota kuitenkin päätettiin jatkaa. Peli on edelleen kesken, mutta demokratia mennyttä.

Perussuomalaisten uusi varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari on rohkeasti lähtenyt liikkeelle, ei vain suomalaisen maahanmuuton kestämätöntä sekoilua, mutta myös sitä,  että salailun ja piilottelun aika on ohi.

On tervettä, että puhutaan. On sairasta, että puhuminen kielletään.

Perussuomalaiseen puolueeseen kohdistunut mediahyökkäys on ennenkuulumatonta. Voisin sitä kuuluttaa jopa vihapuheeksi.

On hyvä tunnistaa, että nykyisellään keskustelu on keskittynyt liikaa puolueen yhteen asemointiin, maahanmuuton ongelmista.

 Jos en ole väärin ymmärtänyt, puolueella oli paljon muitakin merkittäviä, vähävaraisen kansan oikeuksista huolehtimiseen liittyviä agendoja.

Toivottavasti, olen oikeassa.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu