Työväenliikkeen nousu – ulos populismista!

Vaalien väliset gallupit määrittävät puolueiden välisiä kannatuslukuja, jotka heilahtelevat pienillä marginaaleilla.

Perussuomalaisten kannatus näyttää olevan erityishuomion kohteena. Hyvä niin, sillä onhan puolueen hajaannus merkki uskottavuuden katoamisesta ja tarpeettomuudesta jatkaa entiseen malliin.

Suomalainen työväenliike on edelleen voimissaan. Soinin puhe työväen aatteesta ilman sosialismia, oli perussuomalaisen kansanpuolueen illusio, jolla porukkaa vedettiin ja harhautettiin.

Perussuomalainen puolue on tullut tiensä päähän. On mahdollista, että sitä ei vielä myönnetä, mutta viimeistään seuraavissa vaaleissa, työväki on ymmärtänyt tulleensa huijatuksi.

Suomen sosiaalidemokraattinen puolue on ainoa puolue, joka on onnistunut siinä, missä Perusuomalaiset ovat olleet takinkääntäjiä.  Kansanhuollosta, terveydestä ja lasten hyvinvoinnista huolehtiminen on ollut maamme parhaita saavutuksia. Saavutuksia on myös 8-tunnin työpäivä ja naisten oikeudet.

Pienen maan vahvuudet on hyvä tunnistaa oikeudenmukaisena kohteluna kaikkia kansanosia kohtaan.

Puhutaan maamme hyvinvoinnista, jota muualta saapuvat tulevat hyödyntämään. Tottahan se on. Maahamme on saatu hyvinvointia, jota muukalaiset arvostavat.  Mutta, koko totuus ei ole siinä. 

Totuus on maamme hallituksella, joka sallii, mahdollistaa ja rikkoo omien kansalaistensa oikeusturvaa.

Työväenliike ei ole kuollut. Se elää ja voi hyvin.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu