Puolueet, vallankäytön röyhkeät keinottelijat!

Olemme eläneet nyt kolmatta vuotta 'Suomi kuntoon' -teemalla organisoitua vallankäyttöä.

Vuonna 2015, vaalituloksensa mukaan, keskustan pääministerin valtikalla, suomalaista yhteiskuntaa on kunnostettu kaikkein heikoimmin pärjäävien alasajolla.

Uhkailulla on myös saatu ay -liikkeet ajamaan työläistensä hyväksyntä nolla -tuloratkaisuilla, sekä vähiten tienaava kuntahenkilöstö luopumaan lomarahoistaan.

Yhdenvertaisuutta, eikö?

Samaan aikaan, yritystukia on jaeltu holtittomasti. Miljoonat ja taas miljoonat ovat valuneet kuin hiekka tiimalasista, tuloksettomina. Yritystukien suo on pohjaton.

Kansa kärsii ja etsii ruokaansa leipäjonoista. 

Köyhän kansan aatteella profiilinsa nostanut Soinin Perussuomalaiset, hallitusvastuussaan, luopuivat nopeasti periaatteistaan. Työväen puolue, ilman sosialismia, on yhtä kuin, suo, kuokka ja Jussi, ilman kuokkaa ja Jussia.

Suo säilyi ja upotti. Suossa ovat nyt kaikki ne kansalaiset, joilta on viety suomuuraimetkin.

Keino selviytyä omillaan. Oikeus ravintoon ja itsemäärämiseen. Ne ovat kummallisesti kadonneet Suomi kuntoon – hengessä!

Työssäkäyvät, pienituloiset,  eivät selviydy enää asumiskuluistaan. Valtion subventio, asumistuki, on paisunut äärirajoilleen. Kelassa, valot vilkkuvat! Asumistukia maksetaan enemmän kuin budjetti venyy.  Ministeri Tiilikainen oivalsi, että ainoa tapa hillitä asumistukia, on neliövuokrien rajaus. Jee!

Asumisesta on tehty vaurauden keskittymä. Anteeksiantoa eivät saa ay-liikkeet, eivätkä valtion varoin rakennuttajat. Ei myöskään asuntoministeri, jonka keino hillitä asumistukimenoja, oli ainoastaan tuen minimointi neliövuokrien suuruuteen. 

Nuorisosäätiö, ahneuden esimerkillinen edustaja. 

Verojenvälttelystä on tullut verosuunnittelun hyväksytty malli.

Korruption pahin ilmenemä saattaa olla korkeimman viranhaltijan toimistossa toteutunut sisäpiiriläisyys. 

Suomalainen ei ole tyhmä. Suomalainen pitää huolta lähimmäisistään. Suomalainen inhoaa toisten hyväksikäyttöä, omien etujensa ajamisessa.

Kunnossa oleva Suomi pitää huolta omistaan!

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu