Kurjistuva kansa, rahalla pröystäilevät hallitsijat!

Sata vuotta kansakunnan historiassa on kohtuullisen pitkä aika. Silti, näyttää siltä, että sen ajan merkitys on kadonnut. Aikamme kertoo karua kieltään siitä, että kansamme kohtalo on palannut sadan vuoden takaisiin.

Vuonna 1918 kansamme näki nälkää. Vähävaraisen kansan elämän edellytykset selviytyä hengissä, olivat vain ja ainoastaan nousta kapinaan. Vauraudessaan elävä porvaristo, papisto ja aateliset, nauttivat ja iloitsivat.

Köyhille myötätuntoa ei herunut.

Seurasi kapina ja oikeuksien etsintä. 

Kapinan seuraukset olivat julmat.

Niin punaisten kuin valkoisten kansalaisia surmattiin säälittä. Ihmisistä paljastui heidän armottomin piirteensä, tappamisen oikeutus.

– – – – 

Suomalaisten köyhyyden korkein ylistys alkoi v. 1990 jälkeen, jolloin yhteiskuntaamme kohtasi raskas lama ja pankkien ryöstöoikeudet pienyrittäjiltä tehtiin mahdollisiksi.

Kun ihmiseltä viedään koko hänen elämäntyönsä, säälittä, rahan alttarille, ei siinä mikään maksa.

Ei edes ihmishenki. Aika monta ihmishenkeä tuolloin uhrattiin rahalle, joka on edelleen vahvin vaikutin.

Ylläoleva kuva tappamisesta vertautuu aikaan, jolloin tapettiin ihmisiä, aatteen takia. Nyt, saman kuvan näyttäisin, rahan takia.

– – – – 

Onko mitään opittu?

Nyt näyttää siltä, että että samaa tappamista hallituksemme on alkanut toteuttaa köyhien keskuudessa. 

Työttömät ovat kansamme köyhintä eläkeläisten ohella. Työttömien kohtelu on raadollista, jopa itsetuhoon johtavaa pakkopaitaa, jolla yritetään muka aktivoida.

Hermostuneet Arkadianmäen hallitusaivot yrittävät kehitellä toinen toistaan parempia keinoja luusereiden ja hitaiden hallintaan.

Kun iltabileissä, eduskunnan kuppilassa tai muissa bakkanaaleissa, hyviä keinoja ei löytynyt, päädyttiin lopulta yön hurmassa mahdottomaan. Lakiin, jolla pakotetaan, viedään rahat ja nauretaan lopuksi.

Nauru pidentää ikää. Naurulla saadaan Suomen Asiakastiedolle lisää asiakkaita. Nauruun saatetaan jopa kuolla.

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu