Lapset ensin – unohdettu kansaosa!

Suomi elää vuoden 2008 jälkeistä lama-aikaa. 

Aikaa, joka on tehnyt tuhoa kansalaistemme keskuudessa. Hajottanut perheitä. Velkaannuttanut perheitä. Velkaannuttanut nuoria. Velkaannuttanut ikäihmisiä.

Suomen Asiakastieto Oy on pankkien ylläpitämä valvontakomissio, joka kirjaa jokaisen virhemenettelyn. Jokaisen, että velkaa myöntäneet saisivat omansa takaisin, omansa, monien suurten prosenttien turvin.

Vaikka vuosia on jo mennyt, kymmenen, mikään ei ole muuttunut. 

Näennäishyvinvointi on vielä hengissä, joskin toreissaan. Näennäishyvinvoinnin nimissä demarit ja vasemmistoliitto vielä huutelevat omiaan, saamatta vastakaikua.

Kansa kärsii ja johtajat elävät kuin miljonäärit, välittämättä.

Pahinta oli, kun tänään sain viestin, miten pienen koululaisen kengät ovat käyneet pieniksi. Miten varpaat pyrkivät jo kengistä ulos. On kylmä. On lunta ja on pakkanen.

MITEN RAHARIKKAAT NUKKUVAT YÖNSÄ? 

LAPSI PALELEE.

Valtio kustantaa ja toiveiden tynnyrin toteumana kansan varoja käytetään häpeämättä suuryritysten ylläpitämiseen, ison rahan hyvinvointiin ja edelleen pääomaveron nollatoleranssiin.

Kansaedustajat, ministerit ja heidän esikuntansa, suvereenisti käyttävät valtion rahaa = verorahojamme, omiin, tekaistuisinkin matkoihin, joissa ns. opitaan erilaisten kulttuurien tapaa toimia.

Seurakunnat ovat tästä myös esimerkki ulkokullaisuudesta. Puhutaan, mutta teot ovat toisaalla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu