Vedin poikkiviivan seitsikkoon – ääni annettu!

Maamme edustaa kansainvälisesti nähtynä edistyksellistä, hyvinvoivaa ja turvallista paikkaa opiskella, asua, tehdä työtä ja saavuttaa onnellisuutta.

Tänä päivänä, hyvinvointi, turvallisuus, työntekeminen ja onnellisuus ovat kadoksissa. Kansalaisten pahoinvointi näkyy kaduilla, kuuluu lastensuojelussa, leipäjonoissa, nuorten syrjäytymisessä, TE-toimistojen ylikuormittumisena, kunnallisten mt-palvelujen ruuhkautumisena. 

Kansa voi huonosti, mutta se kielletään.

– – – – 

Hyvinvointi Suomi rakennettiin vuosina, jolloin Kokoomusta ei hallituksessa nähty. Eriarvoisuus väheni ja kaduilla tuskin havaitsi enää eroa varakkaiden ja työläisten välillä.

Maksulliset oppikoulut poistuivat ja peruskoulujen myötä kaikille lapsille tarjoutui mahdollisuus pyrkiä lukioon.

Yliopisto-opiskelu mahdollistui myös vähävaraisten lapsille opintotukien ja valtion takaamien opintolainojen myötä. Näin kansallinen lahjakkuus saatiin kansakuntamme käyttöön.

Suomalainen sisu näkyi ja tuli tunnetuksi.  

– – – – 

EU:n liittymisen myötä eriarvoisuus on lähtenyt kasvuun. Suomen hallituksissa vaikuttaneet ministerit ovat tehneet niskalimassa työtä sen eteen, että maamme työtätekevää kansaa ei enää arvosteta.

Että, työttömyys onkin työttömän itsensä aiheuttamaa ja siitä pitää rangaista.

Että, kansakuntamme eteen työtä tehneet, suuret ikäluokat, ovatkin nyt uhka, josta pitää olla huolissaan.

Että, kansalaisten hyvinvointia kasvattanut ikäluokka onkin nyt yli-ikäistä vaikuttamaan maamme päätöksentekoon.

 – – – –

Luin jostakin, että vanhempi ikäluokka kannattaa Niinistöä. Mikä on vanhempi ikäluokka ja millä kriteereillä  tulokseen on tultu?

Mitä sitten vanhemmalla ikäluokalla tarkoitetaankaan,  niin onhan heillä muistissa 90 -luvun laman seuraukset, menetykset, läheisten itsemurhat ja lopun elämän turvattomuus.

He tietävät, miten pankit pelastettiin ja ihmisten omaisuus realisoitiin. Ja lopulta, kansamme arvojohtajat myivät velat norjalaiselle Arsenalille, joka edelleen rahastaa.

– – – – 

On selvää, että presidenttiehdokas, joka tuntee maamme historian pitkältä aikajanalta, on itse elänyt ja vaikuttanut kansalaistemme yhdenvertaisuuteen, on ainoa, joka pitää juuri sen kansan puolta, joka tarvitsee puolustajansa palauttamaan Suomen hyvinvointivaltioksi. Sellaiseksi, jonka tarvitsemme lapsillemme ja lastemmelapsille. Heille, jotka vielä kasvavat ja tuovat valoa isovanhempiensa elämään.

– – – –

Paavo Väyrynen antsaitsee paikkansa seuraavana presidenttinämme. 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu