Työllistymisen suurin este on pääkaupunkiseudun ylihinnoiteltu asuminen!

Nykyinen hallitus, joka on toiminut pian kolme vuotta, on tehnyt paljon pahaa sillä, että ei ole selvitellyt todellisia työllistymisen esteitä.

Hämmästyttävää on myös, että kiireellä hyväksytty aktiivimalli -laki, on kuolinisku niin päätöksen tehneille puolueille kuin myös kurimukseen ajetuille työttömille.

Valmiuksia ei ole TE-keskuksissa sen enempää kuin Kelassakaan,  joka lopulta maksaa verovaroista kohtuuttomia korvauksia työttömyyskorvauksensa menettäville.

Suomessa, asuminen suurissa keskuksissa, maksaa. Seinät ja lämmitys, vievät tuloista enemmän kuin ansaintatulo mahdollistaa.

Asumisesta, suhteessa tuloihin, pieni- ja keskituloinen maksaa niin paljon, että vuokrista tai asuntolainoista vastikkeineen, ei ole mitään mahdollisuutta selvitä.

Tässä kohdin hädässäolevia vastaantulevat pikaluotottajat, jotka ovat verenimijöitä korkeine korkoineen.

Jokainen tietää, että luottotietojen menettäminen, on yhtä kuin yhteiskuntaosallisuuden menettäminen.

Suomen nykyinen hallitus, osana EU:ta, on häikäilemätön ja ajaa hyvinvoivien entistä parempaa vaurastumista.

– – – –

Suomalainen työväestö tarvitsee nyt puolestapuhujia. Isopalkkaiset, ay-, ja puolueiden puheenjohtajat, toimivat taloudellisen turvansa nimissä, mutta eivät kykene puolustamaan jäseniään riittävän tehokkaasti.

– – – –

Suomeen tarvitaan nyt päättäjiä, jotka puuttuvat pikaisesti eteläisen Suomen asumiskalleuteen ja ottavat asiakseen selvittää, miksi asuminen maksaa pääkaupunkiseudulla eniten.

Aikamme vakavin työllistymisen este on kallis asuminen.

Hyvinä aikoina, jolloin yhteys johdon ja työntekijöiden välillä oli molemminpuolinen arvostus,  työnantajat pitivät huolta tekijöistään. Työläisille järjestetiin asuntoja, taattiin lainoja ja huolehdittiin monin tavoin niin terveydestä kuin sosiaalisista ongelmista.

– – – – 

Niin se vaan on, että patruunatkaan eivät rikastu ilman työmuurahaisiaan!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu