Mikä on heikoin 'Sininen' lenkki?

Kun mereltä tuulee ja aallokko käy, on aika istua kivelle ja tarkastella tuulen suunta ja aaltojen korkeus!

Sipoon merenrantamaisemista lähti hiljainen väreily, joka lopulta nousi aallokoksi. Tummien pilvien painoa oli vaikea mitata, sillä kukaan ei tunnistanut myrskyä.

Myrsky oli vasta alkamassa. 

Sote -kapinaliike oli jo käynnistynyt erilaisina ulostuloina, kolumneina, kaupunkien johtajien kokouksina, puheenvuoroina ja lopulta puolueesta irtiottona.

Harry 'Hjallis' Harkimo sanoutui irti Kokoomuksesta.

Kokoomus ei ollutkaan hänelle se puolue, jonka hän uskoi edesauttavan asioita, joita Hjalliksen mielestä olisi pitänyt.

Pojilleen hän haluaa erilaisen Suomen, jossa vanhakantainen puolue-eliitti ei enää yksin päätä, vaan ääntä on jaettava.

Hjallis oli turhautunut siitä, että kansanedustajana hän ei päässyt vaikuttamaan eduskuntaryhmässään, sillä päätökset olivat jo ennakolta nuijittu.

Kolmantena eduskuntavuotenaan, hän ei enää osallistunut eduskuntaryhmän kokouksiin, koska sanelu tuli ylhäältä mm. siitä, että Uusi Tulevaisuus -ministeriryhmä saa jatkaa ministereinä, erottuaan Perussuomalaisista.

– – – –

Sotea ollaan viemässä tavoiteltuun päämäärään hinnalla millä hyvänsä.

Kansa on hämillään, syystäkin. Kukaan ei oikeasti tiedä, mistä kilpaillaan, kenen pajatsoa ollaan tyhjentämässä, kuka jää rannalle ruikuttamaan.

– – – –

Sininen tulevaisuus oli pedattu kenties hevosen nimeen, joka on/oli Sininen tulevaisuus. Fazer edustaa Sinistä, mutta Sinistä lenkkiä, suomalaisten suosimaa kunnon lenkkimakkaraa, puolueen tunnusmerkiksi ei ole onnistuttu niittaamaan.

– – – – 

Sinisyyttä, ilman valkoisuutta, ei suomalaisessa kulttuurissa ole.

Heikoin sininen lenkki, onkin löytänyt itsensä ruiskukkapellosta, jossa valkoinen tunnistetaan, mutta sinisellä on vahva imu.

– – – –

Ei ole tarpeen olla ennustaja, nähdäkseen, miten 'Sininen' lenkki murtuu. Miten Sipilän hallituskoalitio murenee ja isot päätökset, joilla ihmisiä on jo laitettu polvilleen, perutaan.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu