Hallitus loppusuoralla – KASM -tanssi voi alkaa!

Keskusta rynni vaalivoittoon vuonna 2015. Ohjaksissaan uusi johtaja, joka oli kannuksensa ansainnut yritystensä johdossa, ei politiikassa.

Toisen onnistumisensa jytkyttäjä oli Perussuomalaiset, jonka uskottiin jo menettäneen ääniä, mutta toisin kävi.

Kokoomus kolmantena sipsutteli kahden maanläheisen puolueen vanavedessä ja oli kuulolla, mitä tuleman pitää.

Demarit uivat nöyrinä ja hiljaisina suurten laineiden vanavedessä, odotellen aurinkoa, joka ei enää noussut.

Suuri keskustalainen johtaja astui pääministerin saappaisiin, jotka tällä kertaa eivät enää olleetkaan liian suuret. Saappaisiin astuminen saattoi uudelle pääministerille tuottaa jopa vaikeutta saada jalkansa mahtumaan. 

Hallitusneuvottelut kestivät, kestivät ja valkoista savua odoteltiin. Jos PS otetaan messiin, niin pistetään ne heti kuriin ja järjestykseen.

Laskelmoiva Perussuomalainen johtaja käveli ympyrää ja mietti tehtäväänsä – valtionvara-ulko – valtionvara -ulko?

Ulko voitti. Matkustukseen mieltynyt PS johtaja sai itselleen lähes kuninkaan paikan ja puoli maailmaa, vaikka prinsessa ei ollutkaan.

Sanalla LUOTTAMUS -vihittiin lopulta kokonainen ministerikatras tehtäviinsä.

Kikyyn pakottaminen näytti 'närhen munat' ay-liikkeelle! Oli lähdettävä selvittämään, miten tuosta pakkopaidasta voisi neuvottelemalla selviytyä. 

Pääministeri, Yleltä saamallaan tiedotustuokiolla, ilmoitti  kansakunnalleen, miten maamme voidaan pelastaa vain, jos kaikki osallistuvat talkoisiin. Alla mina barn, kan ni förstår? 

On tulossa kipeitä leikkauksia! On tulossa kipeitä, kipeitä, kivuliaita leikkauksia. Kirurgit leikkaavat joko puuduttaen tai nukutuksessa. Te, suomalaiset kestätte, että valveilla ollessanne ymmärrätte, miten kipeältä tuntuu, kun leikataan.

Koska Suomi on neuvotteluyhteiskunta, niin pakkoon ei suostuta. Neuvotellaan. Kätilöt pelastuivat. Silti ei taannut lapsiluvun nousua. Päinvastoin. Nappulaa syntyy yhä harvemmille, yhä vähemmän. 

Jonkinlainen Kiky lopulta saatiin, mutta kipu ei hellittänyt. Valveilla tehdyt lekkaukset eivät hevin unohdu.

Sen sijaan kipua lievittämään lähtivät Sote -seikkailijat, jotka kieli pitkällä ovat odottaneet kansan karttuisia verovaroja toimintansa rahoittamiseen. Valinnanvapaus kansalaisille, rahat paratiiseille.

Maakunnat heräävät Ruususen unestaan. Joko prinssi saapuu suudelmineen? Alkaa jo kylkiä kolottaa tämä loputon makoilu.

Kun mikään ei riitä, on kodeissaan pelaavat, tvtä tuijottavat, kaljaa kittaavat ja seinästä rahaa nostavat saatava töihin.

Aktiivimalli pelastaa Sinutkin riippuvuuksilta, masennukselta ja syrjäytymiseltä!

On aika herätä, nousta ja lähteä – kohdata työpaikka kallehin!

Aikaistunut kesä päätti puoltaa hallitusta. Jengi ei lähdekään viemään lomarahojaan Kreikkaan.

Kreikka on jo täällä!

– – – 

Ps. Jos et vielä tiedä, miten KASM -tanssin voi oppia, kannattaa olla yhteydessä – ai niin, unohdin kysyä Aira Samulinilta, iki-ihanalta tanssitaiturilta. Te-toimistot järjestävät kursseja, mutta kannattaa varoa, jos kolotuksia, liikuntarajoiteisuutta tai mielenmadaltuneisuutta esiintyy.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu