Suomeen tarvitaan uusi työväenpuolue!

Maamme monipuoluejärjestelmä on mahdollistanut kaikenmaailman kummallisuudet.

Suomeen on syntynyt puolueita kuin sieniä sateella, mutta useiden puolueiden arvot ovat kaukana niiden toimien painopisteestä, jolla ovat kannatuksensa ansainneet.

Paras esimerkki on Perussuomalainen  puolue, joka onnistui 'jytkyttämään' = jymäyttämään äänestäjiään paremman elämän toivosta.

Demarit, tuo perinteinen työväen puolestapuhuja, menetti kannatustaan Perussuomalaisille, valittuaan puheenjohtajakseen Jutta Urpilaisen, joka kaulallaan ristiä kantavana, oli hengenheimolainen Kokoomuksen Kataiselle enemmän kuin duunareille.

Kiitos tuosta valinnasta kuului myös Paavo Lipposelle, joka suositteli Urpilaista Demarien johtóon.

Oikeistodemarius tuli näin päivänvaloon. Ja siitähän eivät perusdemarit pitäneet. Käänsivät kylkeä ja äänestivät Perussuomalaista, Soinin johtamaa puoluetta, jytkyihin. Häpeä demareille. Häpeä pitkän työn demareissa tehneille kannattajille.

Perussuomalainen puolue oli kuitenkin huijaamisen mestari. Johdossa ollut Soini, oli kääntynyt katoliseen uskoon ja noudatti kaikkia niitä arvoja, joita demarit eivät voineet hyväksyä.

– – – –

Demarit ovat nyt puolue, johon duunarit voisivat vielä uskoa.

Toisaalta on olemassa epäily, onko johdossa oleva Antti Rinne vilpitön. Vaikka puolue on irtisanoutunut asuntomarkkinoista, kuten Kojamo, vähättely suurista osakeanneista ei vakuuta.

Nykyiset isot puolueet ovat 'more or less' korruptoituneet taloudellisten sisäpiirikytköstensä kautta.

Tavallinen kansa ei koskaan tule saamaan tietoa, miten, mutta mm. Nuorisosäätiön toimet (Keskusta) on painettu 'villaisella', että puheet ennen vaaleja olisivat mahdollisimman vähä-ääniset.

– – – –

Suomeen tarvitaan nyt ehta työväenpuolue, joka ei kosiskele, vaan toimii.

Olisin iloinen, jos maastamme löytyisi karismaattinen, kyvykäs ja arvoja kunnioittava henkilö, joka palauttaisi oikeanlaisen duunarimentaalin puoluejärjestelmäämme.

Sitä odotellessa.

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu