Björn Wahlroosistako Suomen pelastaja?

Björn on puhunut!

Suomesta puuttuu johtajuus?

Monipuoluejärjestelmän ongelma on johtajuus, joka neljän vuoden välein on pääministerin tehtävä.

Haparoivaa johtajuutta haetaan eri tavoin. Nykyinen pääministeri Marin (SDP) sai tehtäväkseen koronan, jonka seurauksien jatkumoa ei vieläkään tiedetä.

Kun pääministeri poseeraa eri kansainvälisten lehtien kansikuvana, niin samaan aikaan Suomessa, lapsiperheiden hätä syvenee, mielenterveysongelmat nostavat päätään ja koronakriittisyyden takia ihmisiä kuolee.

Kansan johtajan on oltava muutakin, kuin kansikuvatyttö. On valettava uskoa kansalaisiin, joiden elämänhallinta on kadoksissa. On uskallettava kulkea kansalaistensa keskuudessa ja kohdattava heitä kasvoista kasvoihin.

– – – –

Vuoden 1960 -luvun, suomalaisessa vasemmistoradikalismissa, johon Björn Wahlroos kuului, oli vahva konservatiivisen ajattelumallin vastustus. Kuten se, että naiset eivät voineet mennä ravintolaan ilman seuralaista.

Onneksemme, kaikkein konservatiivisimmat naisten alistamiset ovat jo poistuneet.

Silti, olemme vielä isojen kysymysten äärellä.

– – – – –

Pieni ja vähäväkinen maa, kuten Suomi, on joutunut suurten valtioiden puristuksissa myötäilemään.

Silti, maamme on kokoaan suurempi.

Ihmisoikeuksien puolesta puhunut, nuori Björn, voisi nyt ikämiespäivillään selvittää maamme kohtaloa, vaikkapa lahjoittamalla osan rikkauksistaan niille kansanosille, joilta Paavo Lipposen (SDP) hallitus tuhosi tulevaisuuden.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu