Eläinruokateollisuus on mahtibisnes!

Suomessa on tällä hetkellä noin 800.000 koiraa, joiden pääasiallisesta ravinnosta huolehtivat isot kansainväliset tuotantolaitokset, joissa valmistetaan kaikenlaista nappulaa, märkäruokaa ja vitamiini- sekä lääkevalmistetta kaikenrotuisille koirille!

Eläinten ruokintaan, ylläpitoon, vaatetukseen sekä viihdytykseen erikoistuneet yritykset, kuten Musti ja Mirri ja Peten Koiratarvike, menestyvät hyvin. Kuulunevat samaan yritysryppääseen.

Kysynnällä ei näyttäisi olevan rajoja.

Koirilla ilmenneiden, vakavien ongelmien takia, on lopultakin herätty siihen, että kaikki eläintarvikeliikkeissä myydyt tuotteet eivät ole turvallisia.

Ruokavirasto tutkii parhaillaan, mitkä tietyissä valmisteissa ovat aiheuttaneet vakavia neurologisia ongelmia, tiettyä tuotetta syöneille koirille, on vielä kesken.

Yleensä koirien omistajilla on ollut vahva luottamus Eläintarvikeliikkessä myytävien tuotteiden turvallisuuteen, mutta nyt tuli kolahdus, joka saattaa koko eläintarviketeollisuuden uuteen valoon.

Minulla on kaksi koiraa, joiden ruokkimiseen olen ostanut teollisia tuotteita, tosin myös itse valmistanut rinnalle vaihtoehtoja.

Nyt päätin, että valmistan kokonaan itse heidän ruokansa, silloin tiedän, mitä he syövät.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu