Lyhyt analyysi Suomen poliittisesta nykytilanteesta!

Katselin tänään Ylellä, noin tunnin ajan näytettävää Eduskunnan kyselytuntia, jossa keskustelua käytiin työllistämisestä, lähinnä hallituksen uuden ’aktiivimallin’ toimivuudesta/toimimattomuudesta.

Oppositio kyseenalaistaa ja hallitus puolustaa. Ei siis mitään uutta auringon alla.

Maamme poliittisten puolueiden edustajat Eduskunnassamme, ovat kuin von Wrightin -maalauksen ’Taistelevat metsot’. jotka yrittävät saada vastapuolensa höyhennettyä valtansa varmistamiseksi.

Lopulta kansalle jää tunne, miten hienoa, huippuhyvällä korvauksella, on päästä Eduskuntaan ilmaisemaan ajatuksiaan, jotka jäävät onttoina kaikumaan istuntosalin patsaiden kylmille harteille.

Uusin puoluekannatusmittaus on kuitenkin hyvä tilanneanalyysin kannalta.

Kokoomus on johdossa vakaana puolueena. Perussuomalaiset ovat ohittaneet SDP:n ja Vihreät valuvat vauhdilla alas, kuin Norjan vuoristopurot.

Maamme sisä- ja ulkoministeriön ohjaus on Vihreillä. Puolueella, jonka ideologia perustuu vapaaseen maahanmuuttoon, kaikkien maailman kansojen auttamiseen ja Suomen maatalouden alasajoon.

Vihreyden pitäisi kuulua maaseudun yrittäjille, ei puolueelle, jonka arvoilla tuhotaan maamme elinvoimaisen maatalouden arvokas omavaraisuus.

* * * *

Demarivetoisen hallituksen pääministeri Marin, sairastuu lievään flunssaan juuri, kun kysytään deltan -leviämisvastuusta. Pääministerin aloittama vapausbiletys on näyttänyt ikävät seuraamuksensa.

Buumereille lähtenyt Instagram -palaute, jonka pääministeri totesi olleen ’huumoria’, jätti lopulta surullisen jäljen vanhempia ikäpolvia vähättelevään asenteeseen.

* * * *

Suomi on EU:n jäsenvaltio, silti edelleen Putinin intresseissä, maansa rajavaltiona.

Natolle – kiitos ei, mikäli yrittävät lähentyä itäisiä rajoja.

* * * * *

Presidentti Niinistö joutuu nyt yksin kantamaan Venäjältä tulevaa uhkaa. Pääministerin taholta yhtään vastaantuloa ei näytä tulevan.

Vasemmistoliiton nuoret ovat ehdottaneet, että maastamme olisi hyvä saada kommunistinen valtio. Unohtavat luultavammin, että kommunistista ex-Neuvostoliittoa ei enää ole.

* * * *

Loppupäätelmä;

Suomi elää nyt aikaa, jossa on vielä mahdollisuuksia.

Keinot selviytyä niin maatalouden alasajosta kuin kansallisesta itsemääräämisoikeudestamme, ovat veitsenterällä.

Traktorimarsseilla ei saada muutosta maanviljelijöiden elinolojen toimivuudelle.

Suurin muutos tapahtuu, että Eduskuntaamme saadaan riittävä, maataloustuottajiamme puolustava edustus.

Vahva presidentti voi pelastaa maamme turvallisuuden.

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu