Menetettävien eurojen metsästys – PAU, PALTA, Medialiitto ja paketinkäsittelijät!

Suomessa elää ja voi hyvin, jos palkka vastaa toimeentulosta selviytymiseen.

Ylijäävillä euroilla voi hankkia elämänsulostuttajia, kuten matkoja, teatteri-iltoja tai järjestää ystäville ruokakutsuja.

On kuitenkin ammattiryhmiä, joiden palkka on pienempi, kuin millä elinolosuhteet edellyttävät selviytymistä.

Niinpä, nyt kiistakapulana olevat, pakettien käsittelijät, ovat joutuneet tessiin, jossa palkkaa kokopäivätyöstä maksetaan niin vähän, että työntekijät tarvitsevat valtion vastaantulon.

Kela maksaa asumistukea ja toimeentulotukea niiltä osin, mikä on jäätävä kansalaisen käyttökuluiksi, kuten ruokaan, nettimaksuihin, puhelimeen, lääkkeisiin ja vaatteisiin.

Ei ole kuitenkaan pitkällä aikajuoksulla järkevää, että veronmaksajien rahoista maksetaan heikosti palkallaan toimeentulevien tulovajeet.

Valtio-omisteinen Posti on onnistunut luomaan yhteiskuntaamme vakavan sairauden, jonka hoitoon on yritetty saada kaikkein ammattitaitoisimmat osaajat.

Postin oireilu, on vasta alku vakavammalle sairaudelle, jonka hoitoon ei ole vielä löydetty menetelmää.

Nyt olisikin syytä lähteä alkujuurille, mikä sairauden on aiheuttanut.

Vasta sen jälkeen päästään hoitomenetelmien soveltamiseen.

 

 

 

 

 

 

MirjamiParant1

Kansakoulupohjalta ylioppilaaksi v. 1982. Opintoja avoimessa yliopistossa mm. psykologian cumu ja sosiologian appro. Yliopiston kieliopintoja mm. ranska ja englanti. Kognitiivisen psykoterapian laaja opintokokonaisuus 2015. Paras saavutus: kaksi lasta, neljä lastenlasta. Harrastan kirjoittamista, monisanaisuuden iloa!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu