Onko Länsi keinoton Putinin pysäyttämiseksi?

Tänään, lauantaina 5.3. elän rauhallisessa kotimaassani. Olen käynyt kävelyllä pienen koirani kanssa kauniissa luonnossa, joka vähitellen heräilee kevääseen. Auringon lämmittämille poluille oli jo muodostunut pälviä. Ne muistuttivat minulle lapsuuteni päivistä, jolloin hyppelin pälvien täplittämällä tiellä, reppu selässäni, koulusta kotiin.

Kotiin ehdittyäni, jo ovella tunsin juuri paistetun ruisleivän tuoksun. Rippe koiramme odotti portailla innoissaan laumansa kokoontumista. Näin äidin valmistelemassa uunin jälkilämpöön liha-perunalaatikkoa, isosisän keinuttavan nuorinta sisartani uneen, vanhemman veljeni tuskailevan läksyjensä kanssa ja isäni kirjoituskoneensa äärellä naputtelemassa muistelmiaan, sodasta!

Tänään, lauantaina 5.3. Ukrainassa, perheiden arki hajoaa, sotaan.

Turvallinen arki on menetetty tuhoavan, itsevaltaisen, pakkomielteisen, yhden vallanhimoisen, pelottavan venäläisen takia. Vain pahuuden syvimmän kosketuksen saanut ihminen pystyy tähän julmuuteen, jolle ei ole sanoja.

Tänään, venäläiset ilmoittivat Mariupolin asukkaille tulitauosta, joka kestäisi 5 tuntia. Sinä aikana, kaikkien kaupungin asukkaiden olisi jätettävä kotinsa. Kotinsa, joka on ollut turvan ja kasvun vahvuus, vanhemmille unelma, lapsille kiinnekohta.

Myös perheiden tai yksinasuvien tärkeät lemmikit, joutuvat poistumaan. Kaikille lemmikkien mukaan ottaminen ei ole mahdollista. Kyseessä on mittava lemmikkien surma.

Mariupolin valtaaminen on alkanut.

Länsi katsoo kaikkea hävitystä kyvyttömänä, sillä Venäjä on uhannut ydinaseilla, jos ulkovallat puuttuvat Putinin sodankäyntiin.

Tosin, venäläiset ovat jo iskeneet ydinlaitoksiin, joista saattaa levitä radioaktiivista säteilyä lähiympäristöihin.

Tänään, la 5.3. on aika tunnistaa vieraan vallan viha, joka toteutetaan aseellisena interventiona itsenäisen maan maaperällä.

On aika pysäyttää tankit ja ohjukset. On aika saada hirviö vastuuseen teoistaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu