Pääministeri bilettää – viini virtaa ja laulu soi!

https://www.iltalehti.fi/musiikki/a/a6f69319-5f38-4490-89fc-faf35e894b55

Pääministeri on järjestänyt virka-asunnollaan kutsut nuorille musiikin tekijöille. Tilaisuudessa vapauduttiin koronakahleista viinin ja laulun voimin.

Mitäpä tuosta pitäisi miettiä?

Ensimmäiseksi tuli mieleeni, että valtakunnassa kaikki hyvin. Viini virtaa ja laulu soi.

Sitten, iloisen juhlinnan rinnalle nousi pilviä.

Terveydenhuolto painii koronaan sairastuneiden ylikuormituksesta selviytyäkseen. Karkuun ei pääse, vaikka mieli silläkin sektorilla tekisi varmasti juhlia.

Koronapassi saataneen käyttöön tulevana lauantaina.

Se ei kuitenkaan poista viruksen juhlintaa rokottamattomien keskuudessa. Yksityisissä bileissä, passeja ei kysellä, eikä henkilömääriä rajata.

Pääministeri Marinin mieltymys juuri nuoren ikäpolven musiikin tekijöihin lienee luontevaa, sillä itsekin hän edustaa vielä alle keski-ikäisiä.

Tasapuolisuuden nimissä, illanvietto olisi aiheellista järjestää myös hieman enemmän ikää saaneille artisteille, kuten Arja Saijonmaa, Remu Aaltonen, Katri Helena, Paula Koivuniemi, Jukka Kuoppamäki ja monet muut.

Voihan olla, että tulossa on heillekin ainutlaatuinen tilaisuus. On kuitenkin mahdollista, että heidän musiikkinsa saattaa haukotuttaa, pitkästyttää ja aiheuttaa tunteen – ’tää on niin jo kuultu’!

Samaan aikaan, kun itse haluan tuoda Suomen turvallisuutta uhkaavia aktiivisia toimia, kuten venäläisten,  maamme turvallisuuden kannalta merkittävien alueiden ostamisen sallimisesta, ja ulkoa ohjautuvan, nuoria manipuloivan anarkistijärjestön toimista, joita kutsutaan mielenosoituksiksi.

Niin, oma turvallisuuskokemukseni järkkyy, jos pääministerin tärkein tehtävä on biletys.

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu