Perussuomalaiset jyräävät, oletko valmis!

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f14c4208-f65a-4293-9c82-86cfbe443426

Perussuomalaisten pitkään jatkunut gallup -kannatus top -kakkosen ja -ykkösen välillä, antaa osviittaa siihen, että suomalaisessa puoluekentässä entiset suuret puolueet, ovat tehneet politiikkaa, joka on hermostuttanut kansan syvät rivit.

Niin kansa vastaa, kuin sille huudetaan!

Tässä tapauksessa huomionarvoista on, että kansallinen maahanmuuttopolitiikkamme on ollut varsin leväperäistä ja jopa turmiollista. Syy ei ole maahanmuuttajissa, vaan poliittisissa toimijoissa, jotka ovat unohtaneet oman kansansa.

Harmillisinta onkin, että hallituspuolueet ovat lähteneet sotajalalle perussuomalaisten maltillista politiikkaa vastaan, vaikka monet muut puolueet ovat tunnistaneet maahanmuutossa samoja valuvikoja, myöntämättä kuitenkaan vielä tosiasioita.

Suomen kristillisdemokraattinen puolue on ollut vakaa ja toiminut arvojensa mukaisesti, epäkohdat tunnistaen. Todennäköisyys, että ennen pitkää KD nousee suurten puolueiden ohi, Perussuomalaisten rinnalle! Viimeistään vuonna 2025 KD:n kannatus on ohittanut Keskustan ja Vihreät.

Politiikka on vallan käyttöä, joka ohjaa yhteiskunnan toimivuutta, turvaa oman kansan oikeuksia ja vetää rajaa sinne, missä räikeimmät väärinkäytökset tapahtuvat.

Yhteiskunnalliset muutokset tapahtuvat vaivihkaa. Lakeja säädetään ja lakeja korjataan.

Muistissamme on edellisten hallitusten polarisoiva toiminta monella sektorilla.

Kansaltamme on vedetty mattoa jalkojen alta koulutuksesta, tutkimuksesta, sosiaalipalveluista, liikenneyhteyksistä (taxi -uudistus), toimentulotuesta (siirto Kelalle 2017), vanhuspalveluista, jne.

Samaan aikaan, varakkaat ovat siirtäneet tulojaan veroparatiiseihin, ettei tarvitsi menettää miljooniaan oman kansansa yhteiskunnallisten erojen tasaamiseksi.

Silmiin pistävintä on, miten rahamoguli Björn Wahlroos hyödyntää köyhän kansan rahoja pikavippiyritys yhteydellään, oliko Luxembourg vai Sveitsi.

Ihmisiä on ajettu ahtaalle niin asumisen kalleudessa, työllistymisen mahdollistumisessa, julkisten terveyspalvelujen saatavuudessa, mielenterveyspalvelujen vähäisyydessä, lastensuojelun keinottomuudessa, kuin työssäkäyvien tavisten ylisuuressa verotaakassa.

Kyllä kansa muistaa!

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu