Riikka -myrsky nousee

https://yle.fi/uutiset/3-12022409

Riikka Purran tie Perussuomalaisen puolueen seuraavaksi puheenjohtajaksi näyttäisi tasoittuvan, ainakin, jos Ylen tekemä tutkimus 90 PS -vaikuttajan vastauksiin on uskominen.

Ja miksi ei olisi?

Puolue tarvitsee nyt moniäänistä johtajuutta, jota Purra parhaimmillaan voisi edustaa.

Onhan hän ilmaissut olevansa useiden puolueiden kanssa samoin ajatteleva, keskusteleva ja kristillisiä arvoja puolustava ehdokas.

Maahanmuuttokysymys, jonka hän tiedotustilaisuutensa viimeisenä vahvisti, saattaa olla ainoa, joka löisi kiilaa ainakin niiden puolueiden suuntaan, joiden näkökulma maahanmuuttoon on perussuomalaisia suvaitsevampi.

Keskustan Saarikon hymyilevien kasvojen taustalla, on nähtävissä  arvolataus, joka viestii siitä, että jokainen ihminen on laulun arvoinen. Tiukkuus talouden hallinnassa, mutta naivius  kansallisessa politiikassa, eivät kuitenkaan vakuuta.

Vihreiden Ohisalo, oppiarvoistaan huolimatta, on neitseellinen puheenjohtaja. Hänen arvomaailmansa, vapaan maahanmuuton ohella, herkuiksi  kasvoivat Elokapinan ymmärrys ja koko maailman vihreys.

Riikka tulee, voimalla!

Hänelle ex-vihreänä sopivat sähköautot, kasvisruokavalio, kristilliset arvot, kansanterveyden ylläpito rokotuksin, työehtojen paikallissopiminen ja byrokratian purku.

Hallitusvastuu saattaisi hyvinkin onnistua Purran johdolla. Hänellä ei ole kontollaan menneisyyden haamuja, joista nostettaisiin arvoristiriitoja.

Riikka myrsky nousee!

Riikka-rajuilma rymistelee sunnuntaina Suomen yli – Ilmatieteen laitos varoittaa Itä-Suomea vaarallisen rajusta ukonilmasta!

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu