Tästä ei enää saa vaieta – virastoissa tapahtuva rahankäyttö voi kytkeytyä myös huumekauppaan!

”VTV:n (Valtiovarain tutkimusvirasto) suuri muutos vahtikoirasta konsultoivaksi puudeliksi hyödyttää erilaisia johtavia virkamiehiä ja poliitikkoja, joiden päätösten seuraukset eivät enää ole olleet yhtä tarkan suurennuslasin alla.”

Kansalaistemme oikeusturvan kannalta, on välttämätöntä, että Valtion tarkastusviraston pääjohtajan toimet, ylimpänä taloutemme valvojana, saadaan päivänvaloon.

Kun kyseessä on virkaansa asetettujen työntekijöiden vala siitä, miten toimivat uskollisina työnantajansa hyväksi, lienee nykytodellisuudessa jo unohtunut.

* * * * *

Palaamme kevääseen, vuonna 2019, jolloin Covid19 saapui Suomeen.

Viruksen tulo oli ilmiselvä ja lopulta STM (Sosiaali- ja Terveysministeriö) alkoi selvittää varautumistamme suojavarusteisiin.

Suomen huoltovarmuuskeskus, jonka vastuulla olivat niin maskit, kuin suojavarusteet, olivat täysin hukassa.

Hätäosaaminen oli sitä, että tilattiin epämääräisiltä yrityksiltä miljoonilla maskeja, jotka lupasivat pikaiset toimitukset, mutta olivat kytköksissä kyseenalaisin toimittajiin, joille maksetut valtion miljoonat jäivät paitsi sekä maskeja että rahoja.

Tästä seurasi kolmen Huoltovarmuuskeskuksen työntekijän irtisanominen. Heillä oli todettu kytköksiä huijaritoimittajiin.

* * * *

Suomi ei ole mikään periferia, jossa elettäisiin ilman lain turvaa.

Siitä huolimatta, kokeiluja käytetään, sillä kansainvälinen rahaliikenne, niin huumeiden kuin pelaamisen välittäminä, on myös meillä läsnä.

* * * * *

Nyt, jos koskaan, kansalaistemme on oltava valppaana.

Usko siihen, että kaikki on hyvin, kannattaa edelleen kyseenalaistaa.

 

 

 

 

 

 

0
MirjamiParant1
Sitoutumaton Sipoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Juuriltani olen pohjois-savolainen, suurperheen keskimmäinen, oikeustaistelijaksi oppinut. En käytä kyynärpää taktiikkaa, vaan kaikissa konfliktitilanteissa, neuvottelua.

Parasta elämässäni ovat lapset ja lastenlapset. Heidän kanssaan aika ei käy pitkäksi.

Hyvää elämää olen elänyt myös isojen ja pienten eläinystävieni kanssa.

Uusin saavutukseni on runokirja 'Aika maalaa ihmisen'.

Isäni lempivirsi 'Yksin en kulje, en hetkeäkään, vierelläin aina mä Jeesuksen nään', sopii hyvin tähän ajankohtaan, kun ulkonaliikkumiskieltoa suunnitellaan. Yksinasuvan on kuljettava yksin, mutta lohtuna on, että vierellä kulkee aina hän, joka ei hylkää!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu