US:n puheenvuoroblogi – maksuttomasta maksulliseksi!?

Oltuani US:n blogistina lähes kymmen vuotta, lopultakin ymmärsin, että olen ollut hyväksikäytetty hölmö.

Toki olen saanut kertoa mielipiteitäni, pohdintojani ja vastareaktioitani, mutta lopulta oivalsin, millaisessa mainosmaailman hyväksikäytössä puheeni ovat olleet.

Kirjoittajina, emme saa teksteistämme rahaa, mutta on selvä, että, mitä enemmän tekstejämme klikataan, sitä enemmän mainostajat kiinnostuvat.

Useimpia blogejani on luettu tuhansia kertoaja. Mainostajat ovat kiinnostuneita juuri heistä, joiden tekstejä luetaan.

Puheenvuoro -blogialusta on ollut hyvä myös medialle, joka tarvitsee aiheita.

US:n blogialustalla on kirjoittajia, joiden sallitaan siellä olevan, mutta jotka suoltavat päivittäin omia mentaaliongelmiaan.

Olisi nyt tärkeää, että Puheenvuoroon kirjoittajat kategorisoitaisiin siten, että ne kirjoitukset, jotka tuovat yhtiölle tuloja, ovat erillisiä.

Vapaavuoro -osio toki mahdollistaa kirja-arvostelut (Jorma Mellerin oma areena), mutta eipä siellä runoillekaan ole omaa temmellyskenttää.

 

 

 

 

 

 

0
MirjamiParant1
Sitoutumaton Sipoo

Juuriltani olen pohjois-savolainen, suurperheen keskimmäinen, oikeustaistelijaksi oppinut. En käytä kyynärpää taktiikkaa, vaan kaikissa konfliktitilanteissa, neuvottelua.

Parasta elämässäni ovat lapset ja lastenlapset. Heidän kanssaan aika ei käy pitkäksi.

Hyvää elämää olen elänyt myös isojen ja pienten eläinystävieni kanssa.

Uusin saavutukseni on runokirja 'Aika maalaa ihmisen'.

Isäni lempivirsi 'Yksin en kulje, en hetkeäkään, vierelläin aina mä Jeesuksen nään', sopii hyvin tähän ajankohtaan, kun ulkonaliikkumiskieltoa suunnitellaan. Yksinasuvan on kuljettava yksin, mutta lohtuna on, että vierellä kulkee aina hän, joka ei hylkää!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu