Vakoojat soluttautuvat kansallisiin – milloin Suomi herää?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5cb3a12b-c7d4-4838-89d9-3785b5e41bdd

Norja näyttää mallia, miten vakoojat saadaan nalkkiin.

Suomessa näyttäisi olevan jatkuva laillisuuksien selvittely, vaikka edelleen venäläisten osuus maamme rajojen ylittäjänä mahdollistaa pääsyn muualle Eurooppaan.

Samaan aikaan, maahamme sallitaan turistiviisumilla tulevien mahdollisuus päästä hoitamaan täällä olevia kiinteistöjään.

Siis, niitä kiinteistöjä, joiden kautta pääsevät vakoilemaan maamme strategisia toimialueita ja valvontaverkostoja.

Suomi, ex -Venäjän rajanaapurina, on ehdottomasti KGB:n haukkojen tähtäimessä.

On aivan turhaa uskotella, että hyvien naapuruussuhteiden takia, maastamme olisi myyty valtaisa määrä kiinteistöjä ja asunto-osakkeita.

Myyvätkö venäläiset suomalaisille? En tiedä, mutta olen kuullut, että Karjalasta evakkoon joutuneet, ovat yrittäneet päästä takaisin konnuilleen ja käyneet kunnostamassa kotitalojaan. Kun saivat ne kunnostettua, niin ’kas kummaa’, Venäjä otti ne itselleen.

Suomalaisten, kiinteistöjensä myynnin motiivina, on edelleen RAHA. osin, toisinkin voi olla, mutta se onkin jo vaarallisempaa.

Oligarkeilla rahaa riittää, vaikka  merkityksettömiä summiahan nuo maamme arvokkaimmat saaristot, strategisten kulkuväylien varrella olevat camping -alueet tai Hangon rannikolta hankitut kerrostalot, ovat heille olleet.

Kukaan ei tietenkään tullut miettineeksi, että olisiko tässä joku ’suunnitelma tulevaan’ mielessä!

Nyt tiedetään.

Silti, lain sallimissa puitteissa myynnit jatkuvat.

Etenkin nyt ja jo 20 -vuotta sitten, naapurimaatamme johtama diktaattori, joka tietoisesti rikkoo sopimukset, valehtelee, tappaa ihmisiä toisten avustuksella, jatkaa niin kauan, kuin on vallassa, on kummallista, että edelleen suomalaiset myyvät venäläisille kiinteistöjä ja asunto-osakkeita.

Isäni (s.1914- k. 2006) kävi sekä talvi- että jatkosodan neukkuja vastaan, olisi parempi puhumaan, miten Suomen pitäisi nyt nopeasti toimia.

Haudan takaa on hankalampaa, mutta perintö velvoittaa.

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu