Staran osaaminen näkyy toimintakertomuksessa

Olen saanut olla mukana kehittämässä ja rakentamassa Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Staraa koko sen olemassaolon ajan. Ajatuksenani on ollut, että yksi tehtävämme Starassa on näyttää, että nykyaikainen stadin duuni on tehokasta ja laadukasta. Asiat voivat tapahtua järkevästi, nopeasti ja inhimillisesti. Muistan, kuinka joku arvosteli valtuustossa, pitääkö Staran toimintakertomuksen näyttää noin hyvältä. Minusta pitää.

Staran toimintakertomus sijoittui kolmanneksi Lönnbergin vuosikertomuskilpailussa. Tuomaristo nosti perusteluissaan esiin mm. Staran julkaisun rohkeuden, selkeän ja konstailemattoman stadilaisuuden sekä perinteistä poikkeavan sidosasun. Voittajaksi kilpailussa selviytyi Sanoma Oyj:n vuosikertomus, ja toiseksi tuli Stockmann Oyj:n vuosikertomus

Kun osaamista riittää eikä osaamisen käyttö ole kohtuuttoman kallista, se kannattaa tehdä näkyväksi. Haastava, mukava työ, jossa saa onnistumisen kokemuksia, maksaa itsensä takaisin työntekijän työmotivaationa, haluna kehittää työtään, työtehona ja laatuna. Staran viestinnän naiset näyttivät omalla toiminnallaan, kuinka ammattilaisuus saa näkyä Stadissa. Staran toimintakertomuksen ovat toimittaneet Kirsikka Mattila ja Päivi Seikkula Staran viestinnästä, ja sen graafisesta suunnittelusta on vastannut Maiju Leppänen mainostoimisto Radikalista. Staran taakse jäivät mm. Fiskars Oyj:n ja SATO:n vuosikertomukset.

Hieno juttu! Onnea osaaville Staran viestinnän naisille!

Lue lisää: http://www.hel.fi/hki/Rakpa/fi/Etusivu

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu