Valoa ja iloa nuorille

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus ylläpitää pariakymmentä skeittipuistoa. Monet puistot toimivat mukavasti ja kesäaikaan nuoria on runsaasti skeittaamassa, scuuttaamassa, temppurullaluistelemassa ja –pyöräilemässä. Parkkiejen palvelua voisi kuitenkin parantaa.

Lapset ja nuoret ovat löytäneet parkit ja kesällä parkeilla käy kova kuhina. Temppuilua on mukava seurata ja parkit tuovat iloa ja elämyksiä myös katsojilleen. Toivoisin, että tulevaisuuden kaupunkisuunnittelussa parkkeja rakennettaisiin keskeisille paikoille puistoihin ja kaupunkiaukeille kuten Eläintarhan skeittipuistossa on tehtykin.

Lapset ja nuoret liikkuvat parkeissa tuntitolkulla eväiden kanssa hellepäivinäkin. Tästä syystä on tärkeää järjestää parkkiejen yhteyteen vesipiste, wc ja syksyn pimeitä iltoja varten investoida valaistukseen. Näin parkkien käyttömahdollisuudet lisääntyvät pienellä investoinnilla ja kaupunki tarjoaa iloa nuorille.

Lopuksi uusi prototyyppi scuuttien säilyttämiseen on nyt työnalla Staran konepajalla. Kehitystyössä on ollut mukana Hietakummun koulun rehtori ja koululaisia. Toivon, että ensi vuonna harrastusmahdollisuudet kehittyvät ja scuttien säilytyshaasteet ratkeavat. Uusi harrastus tuo haasteita ja iloa. Ratkaistaan haasteet ja tarjotaan iloa harrastajille.

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu