Nuorisotakuun toiminnan aika

Nuorisotakuu astuu voimaan 1.1.2013 ja sen tavoitteena on pitää nuoret paremmin mukana yhteiskunnassa. Nuorisotakuu tarvitsee toteutuakseen laajaa toimijoiden joukkoa ja yhteistyötä. Tätä on kuuluttanut muun muassa ministeri Lauri Ihalainen.

Työ on parasta sosiaaliturvaa. Nuorisotakuun mukaan nuorten on peruskoulun jälkeen saatava opiskelu-, harjoittelu- tai työpaikka. Näin voidaan myös vaikuttaa ehkäisevästi nuorten syrjäytymiseen. Odotukset nuorisotakuuta kohtaan ovat suuret. Nyt on syytä varmistaa nuorisotakuun toteutuminen käytännössä.

Jokaisen kunnan onkin nyt syytä pysähtyä pohtimaan, kuinka nuorisotakuu toteutetaan käytännössä. Myöskin elinkeinoelämällä ja yrityksillä on nyt tuhannen taalan paikka näyttää, kuinka se kantaa yhteiskuntavastuuta. Tehdään yhteistyötä nuorten hyväksi.

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu