Kohti eduskuntavaaleja 2015

Olen käytettävissä eduskuntavaaliehdokkaaksi huolellisen ja tarkan tilannearvioinnin jälkeen. Tärkeimpinä päätökseen johtaneina syinä olivat piirikokouspäätös, että aloitan Helsingin kaupungin hallituksen jäsenenä tammikuussa 2015, aviomieheni Jouni Lahti on koti-isänä vuoteen 2016 asti ja mieheni lupaa tukea minua 100%:sti sekä useat tukijat ovat jo nyt ilmoittaneet auttavansa kampanjassa ja ideoineet sitä. Otan tuen vastaan nöyrästi ja olen käytettävissä, mikäli Helsingin sosialidemokraatit näin päättävät.

 

Nyt toimin Hsy:n hallituksessa. Aikaisemmin olen toiminut Helsingissä liikepalvelulautakunnassa ja teknisen palvelun lautakunnan puheenjohtajana. Mielestäni, etenkin vaikeina aikoina ihmiseen tulee investoida. Se on aina pitkällä aikavälillä tuottavin ratkaisu. Sosiaalipolitiikkaa ei tehdä yhdenssä virastossa, vaan ihmisen on tultava ensin, jokaisessa päätöksessä. Jokaisessa valtion ja kunnan päätöksentekoelimessä, jokaisessa päätöksessä. Toistemme tunteminen on parasta turvallisuus- ja hyvinvointipolitiikkaa. Tarvitsemme kynnyksetöntä ihmisten kohtaamista, jotka etsivät ratkaisuja yksinäisyyteen ja rakentavat siltoja ikäpolvien sekä erilaisten ihmisten välille. Yhteisöllisyys ja rauha tulee turvata kaikille maailman kansalaisille. Ihminen tarvitsee oikeudenmukaisuutta, rauhaa ja solidaarisuutta kansainvälisesti, kansallisesti, kaupungeissa ja kaupungin osissa.

 

Eduskuntavaalikampanjani starttaa. Kaikenlainen tuki on enemmän kuin tervetullutta. Tässä vaiheessa olisi tarpeellista saada tuki ja valtakirja puolueen jäseniltä jäsenvaalissa. Eli seuraavana haasteena on jäsenäänestys elokuussa. Tavoitteena tukiryhmälläni on kansanedustajan paikka. Vaikka tiedämme, että tilanne on haastava, kampanja tiimini on yllättänyt tuloksellani jo aikaisemmissa eduskuntavaaleissa. Vuoden 2007 eduskuntavaalissa 4. varakansanedustaja. Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin olen itse kasvanut ihmisenä ja poliitikkonsa. Tukiryhmäni meno ja yhteenpuhaltaminen on jatkunut jo vuosia. Itse asiassa meidän tavoitteemme kansanedustajan paikasta asetettiin eduskuntavaaleissa 2003.

 

Nyt lähtötilanne on puolueen kannalta haastava, mutta itseni kannalta vahvempi kuin aiemmin. Uskon, että puolueen kannatus saadaan nousuun, kun Helsingin sosialidemokraattinen piiri uudistuu syksyllä 2014 ja yhteistyömme puolueen sisällä saadaan toimivammaksi. Itselleni osaamista ja ihmissuhdeverkostoa on kertynyt kymmenen vuoden puoluepoliittisentoiminnan, työssäni ihmisten parissa sekä opiskelun seurauksena. Eli tänään viestini on: "Tule mukaan." Tehdään uudenlainen, yllättävä, helsinkiläinen vaalikampanja!

 

 

Lue lisää www.mirkavainikka.fi

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu