Tule mukaan

Arjen tasapaino luo pohjan täysipainoiselle elämälle, siksi politiikka ei saa etääntyä ihmisestä ja arjesta. Ihmiset elämäntarinoineen ovat aina kiinnostaneet minua. Haluan auttaa ihmisiä, työssäni ja politiikassa, tekemällä ihmisläheistä politiikkaa kaupunkilaisjärjellä. Haluan olla vahvasti lähellä ja toimin niin, että ihminen muistetaan poliittisissa päätöksissä. Tästä syystä päädyin ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin.

 

Uskoen yhdessä tekemisen voimaan. Tukiryhmäni kokoontuu suunnittelemaan eduskuntavaalikampanjaani 3.12.2014 klo 16.00 JHL:n keskustoimistolle (Osoite Sörnäisen rantatie 23). Tervetuloa mukaan. Kaikenlainen tuki on erittäin tervetullutta.  Myös rahallinen tuki on tervetullutta, pienikin summa auttaa. Vaalilahjoitukset voi osoittaa kannatusyhdistykseni tilille Kelaa elämääs ry. FI37 5542 2320 1753 67. (BIC OKOYFIHH) Yhdessä saamme enemmän aikaan.

 

Ihminen tarvitsee tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja arjen tasapainoa. Lähipalvelut ja niiden saatavuus on turvattava. Lähipalvelut tulee määritellä mahdollisimman selkeästi ihmisten arjen sujuvuuden ja tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi. Lähipalveluilla tarkoitetaan ihmisten arkipäiväisiä palveluita, joita kansalaiset tarvitsevat kohtuullisen usein. Tällaisia ovat muun muassa perusterveydenhuollon palvelut. Jos olet kanssani samaamieltä, pyydän sinua allekirjoittamaan jättämäni kansalaisaloitteeni osoitteessa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/985

 

Toivon saavani tukea ajatuksilleni sekä yhteistyötahoja vaalitoimintaan. Kyseessä vaaleissa on yhdessä yhteisten asioidemme hoitaminen. Tule rohkeasti mukaan.

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu