Aurinkoinen Hymy palasi Itäkeskukseen

Idän psykiatria- ja päihdekeskukseen kuuluva päivätoimintakeskus Aurinkoinen Hymy oli suljettuna, koska tilassa oli työsuojelu ja työturvallisuus ongelmia. Korjaustöiden ajan syksyn 2014 Aurinkoisen Hymyn toiminnot siirtyivät Kontulan Symppikseen. Aurinkoinen Hymy on tarkoitettu vaikeasti hoitoon ja yhteiskuntaan kiinnittyville ihmisille, joiden arkeen kuuluvat päihderiippuvuudet ja/tai psyykkiset sairaudet.

 

Aurinkoisen Hymyn työn painopisteenä ovat päihde- ja mielenterveysasiakkaat, joiden elämän hallintaa ja arjessa selviytymistä pyritään vahvistamaan sosiaali- ja terveysneuvonnan sekä hoitoon ohjauksen ja kuntouttavan työtoiminnan keinoin. Toiminta on kynnyksetöntä ja tarkoitettu täysi-ikäisille. Terveys- ja sosiaalineuvontatyö vahvistuu. Paikalla on puolipäiväisesti yksi sosiaaliohjaaja ja sairaanhoitaja. Esimerkiksi sairaanhoitajalla on käytössään vastaavanlaiset tarvikkeet kuin terveysaseman sairaanhoitajalla. Tällä on tarkoitus ehkäistä erikoissairaanhoidon kalliita kustannuksia

 

Asiakkaille tarjotaan tukea ja apua lähipalvelun, päivätoiminnan, keinoin. Toiminta käynnistyi jälleen Itäkeskuksessa 2.2.2015. Tilan avajaisia ja avoimia ovia vietetään keskiviikkona 7.1.2014 klo 12.00 -15.00. (Itäkeskus, Turunlinnantie 14 A,katutaso) Aurinkoisessa hymyssä. Tuolloin henkilöstö (vakituiset yhdessä erilaisten työllistämistoimien piirissä olevien kanssa) ovat valmistautunut esittelemään toimintaa. Tervetuloa tutustumaan Itäkeskuksen Aurinkoiseen Hymyyn.

 

 

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu