Tunnelmia vaalityöstä ja vaalikentältä

Viime viikolla julkaistiin vaalivideoni, jossa ikinuori Ilkka Taipale, tuttu jo 10 vuoden takaa ja ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat sekä duunariveljekset kertovat siitä, mitä mieltä ovat minusta ehdokkaana ja ihmisenä.  Kerron myös itse sanoin ja kuvin videolla elämästäni, ajatuksistani ja tavoitteistani politiikassa.  Käy kurkistamassa.

Olen myös iloinen ja kiitollinen siitä ammatillisesta sekä käytännön että henkisestä tuesta, jota olen jo tähän mennessä saanut useilta puoluetovereilta ja myös puolueen ulkopuolelta. Myös tukiporukassani on paljon erilaista osaamista, eri- ikäisiä ihmisiä eri aloilta. Kun kaikki osaaminen, innostus ja ponnistukset laitetaan yhteen, syntyy hyvää jälkeä.

 

Vaaliteemoistani yksi keskeinen on lähipalveluiden rakenteellinen ja sisällöllinen ja myös ideologinen puolustaminen. Muun muassa sotesoppaan liittyen olen saanut asiantuntemusta ja tukea niin Pentti Arajärveltä, Aulikki Kananojalta kuin Jarkko Elorannalta ja Lauri Lylyltä, ja monelta muulta.

 

Kampanja on tarjonnut minulle monia elämyksiä, jotka kantavat. Maahanmuuttaja-ystäväni järjestämissä iltamissa sain pukeutua silkkiin, ja voin sanoa, että siihen voisi tottua. Lisäksi esimerkiksi sambuskoista tuli minun uusi herkkuni.

 

Vahvasti lähellä –kampanja etenee, ja siitä on tullut minun ja tukiryhmäni näköinen. Ihmisyys yhdistää meitä, ja jokainen on tuonut oman osaamisensa ja kulttuurinsa kampanjaan. Olen nöyrä. Ttahdon toimia helsinkiläisten kansan edustajana.

 

Vahvasti lähellä – Iso kiitos ja matka jatkuu.

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu