CND:n istunnossa Suomen puheenvuorossa korostui yhteistyön merkitys

Suomen puheenvuoron YK:n huumausainetoimikunnan 61. istunnossa piti tänään suurlähettiläs Hannu Kyröläinen. Suomen puheenvuoron keskeinen sisältö käsitteli terveys-, hyvinvointi- ja turvallisuusnäkökulmia sekä kielteistä suhtautumista huumausainerikosten kuolemanrangaistuksiin.

 

Suomen puheessa korostui eri alojen välisen yhteistyön merkitys. Miten saavutetaan parhaat tulokset terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden näkökulmista. On välttämätöntä harjoittaa moniammatillistaja yhteistyötä.

 

Lopuksi Suomen puheessa nosti esille, että huumepolitiikka ei ole kilpailua siitä, kuka tekee parasta työtä. Lainvalvonnan, terveys- ja sosiaalialan on tehtävä yhteistyötä. Tämän päivän huumepolitiikan täytäntöönpanon ytimen pitäisi olla yhteistyössä.

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu