”Ihmisten pitää saada hoitoa huumeriippuvuuteen” -Kokoustunnelmia

Irti Huumeista ry:n kevätkokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Sami Räsäsen jatkamaan tehtävässään. Irti Huumeista ry:n puheenjohtaja Sami Räsänen sanoo, että ihmisten pitää saada hoitoa huumeriippuvuuteensa. Irti Huumeista ry:n kevätkokouksessa Lahdessa keskusteltiin huumeongelmaisten hoitomahdollisuuksista ja huumekuolemista. ”Ihmisten pitää saada hoitoa huumeriippuvuuteen”, Räsänen totesi.

 

Kokouksessa pohdittiin myös Tanskassa käytössä olevien huumeiden käyttöhuoneiden soveltumista Suomeen. Tanskassa ne ovat vähentäneet huumekuolemia ja siistineet ympäristöjä, joissa huumeongelmaiset liikkuvat. ”Mitä kauemmas mennään sitä polkua, ettei yhteiskunta huolehdi. Ihminen menettää luottamuksensa yhteiskuntaan. Meidän täytyy pitää kaikista huolta”, Räsänen totesi.

 

Lisäksi Irti Huumeista ry:n hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle rikosylikonstaapeli Jari Kyllönen Helsingistä, toiminnanjohtaja Mette Strauss, Espoosta ja päihdetyön ammattilainen emeritus Kari Virtanen Vääksystä.  Varajäseniksi valittiin Sari Leinonen Joensuusta, lääkäri Hannu Pentikäinen Kuopiosta ja Anniina Sihvonen Helsingistä.

 

Hallituksessa jatkavat Liisa Jaakonsaari Oulusta, Aino-Kaisa Pekonen Riihimäeltä ja Piia Tousa Lappeenrannasta sekä varajäseninä Outi Kähkönen Lahdesta, Merja Väisänen Porvoosta ja uutena Ida Tyni Lahdesta. Irti Huumeista ry:n hallituksen jäsenet ja varajäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi. Puolet hallituksen jäsenistä on erovuorossa vuosittain.

 

Onnea valituille! Tällä porukalla on hyvä jatkaa ihmisarvoa edistävää huumetyötä. Yhdessä saadaan enemmän aikaan. 

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu