Kolme hyvää syytä keskustella kannabiksesta

Young aganst drugs YAD lanseerasi 19.4.2019 mainion kampanjan aiheesta, kannattaako kannabiksenkäyttö. Luku 420 on kannabiskulttuuriin liittyvä termi, jolla viitataan 20.4. vietettävään maailmanlaajuiseen kannabispäivään. Monille se tarkoittaa iltapäivän kannabishetkeä tuolla kellonlyömällä. Olen YAD:in linjoilla ja totean, että 19.4. on oikea hetki pysähtyä miettimään omia asenteitaan kannabiskysymyksiin.

Irti Huumeista ry:n Ihmisarvoista elämää – Kannabis Suomessa -seminaarissa keskusteltiin aiheesta kiihkottomasti ja asialinjalla. Suosittelen seminaarin katsomista aikuisille yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Tärkeää on, että kannabiksesta ei puhuta fiilispohjalta, vaan keskittyen asiaan.

Aiheesta on syytä keskustella, koska kannabiksen käyttö koskettaa yhä useampaa suomalaista. Lasten ja nuorten tervettä kasvua tulee tukea, ja tehokkain tapa välttyä kannabiksen haitoilta on jättää käyttämättä sitä..

Vietetään siis yhdessä YAD:in lanseeraamaa 19.4. päivää ja keskustellaan kannabiksesta asiallisesti ja tietoon pohjautuen. Vaikeneminen ei ole kultaa.

 

#irtihuumeista #kiinnielamassa #mietivielä

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu