Hymy takaisin – Auta Miaa!

Irti Huumeista ry:n uusin kampanja ”Hymy takaisin  Auta Miaa!” kerää varoja Mian hammasimplantteihin. Mia toipuu vuosien huumeiden käytöstä, vankilaelämästä ja lähisuhdeväkivallan uhrin roolista. Väkivalta on jättänyt hänen hymynsä rikkonaiseksi, viimeisin epäilty pahoinpitely tapahtui vappuna. Pahoinpitelyn seurauksena Mia menetti useita etuhampaita, ja hänen leukansa murtui useasta kohdasta. 

Me kaikki tiedämme, kuinka kallista hammashoito ja -tekniikka ovat. Julkinen terveydenhuoltomme korvaa esimerkiksi implantit vain tietyissä tapauksissa. Ilmoitettujen yleisten hoitoperiaatteiden mukaan, Mia ei kuulu julkisen hoidon piiriin. Halvinkin korjaustoimenpide maksaisi arviolta 6 000 euroa.  

Mikäli hampaat korjattaisiin oikeusprosessin kautta, se kestäisi useita vuosia.  

Mikäli keräys tuottaa yli implantteihin tarvittavan summan, ylimääräinen raha käytetään toipumisen edistämiseen. Mahdollisesti joku muukin toiminnassamme saa uudet hampaat tai muuta tarvitsemaansa hoitoa.  

Tämä kampanja ei ole vain Miaa varten. Se on symboli kaikille niille, jotka pyrkivät parantamaan elämäänsä ja tarvitsevat tukea. Kampanja kerää varoja, jotta Mia voi hymyillä jälleen ja jotta hänen työelämävalmiutensa vahvistuisivat.  

”Olispa siistiä, että mun ei enää tarvitsisi hymyillä sisäänpäin ja peitellä hampaitani”, toteaa Mia kampanjan tavoitteesta. 

 Osallistumalla kampanjaan autat Miaa saamaan takaisin hymynsä. Tämä vahvistaa Mian itsetuntoa, vähentää häpeää ja tukee elämässä eteenpäin.  

Kiitos, kun olet mukana tukemassa Mian ja muiden samassa tilanteessa olevien uutta alkua Suomessa sekä tukemassa Irti Huumeista ry:n työtä. Yhdessä voimme auttaa Miaa hymyilemään jälleen – ja osoittamaan, että muutos on mahdollinen. 

Lahjoittaa voit: 

www.irtihuumeista.fi/lahjoita, viestiksi Auta Miaa  

Rahankeräyslupa RA/2020/1198 

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu