Hyvää kesää Irti Huumeista ry:stä

Irti Huumeista on tällä viikolla vielä SuomiAreenassa, tervetuloa siis moikkaamaan meitä vaikkapa Kansalaistorille, jossa työntekijämme ja vapaaehtoisemme päivystävät. 

Kevät on ollut meille kiireinen, ja siksipä tuntuu mukavalta huoahtaa hetken ennen hienoa tapahtumasyksyämme. Tapaammehan siis syksyllä? 

Elokuussa jatkavat suositut Läheisteniltamme, ensimmäisen illan teemana on toivo eteen päin vievänä voimana. Lisäksi järjestämme esimerkiksi Läheistenillan Mikkelissä, josta löytyy lisätietoa täältä 

40-vuotisjuhlavuotemme huipentuu Irti Huumeista ry:n juhlagaalaan lauantaina 12.10. Juhlagaalaan löytyy vielä lippuja, joten lunasta omasi ennen kuin on liian myöhäistä. Artistikattaus on melkoinen! Samana päivänä on myös päiväsaikaan yleisölle avoin seminaari, johon kaikki ovat tervetulleita. Seminaarin tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa.  

Lisätietoa syksyn tapahtumistamme löytyy internetsivuiltamme: www.irtihuumeista.fi 

Ihanaa, rentouttavaa ja riemukasta kesää!  

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu