Rauhallista joulua!

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika kiittää vuonna 2023 yhteistyöstä ja siitä, että olet lukenut blogiani. Me Irti Huumeista ry:ssä jatkamme väsymätöntä työtämme myös ensi vuonna. Olenkin kiitollinen siitä, että olemme pystyneet rakentamaan toimivan organisaation ja että rahoituksemme jopa kasvaa hieman. Uskon, että yhdessä pystymme vastaamaan entistä vahvemmin huumehaasteisiin. 

Vuonna 2024 esimerkiksi vapaaehtoistoimintamme laajenee, kiitos STEAn tuen ja tunnustuksen toimintamme yhteiskunnallisesta merkityksestä. Huudikoutsitoimintamme kasvaa valtakunnalliseksi, ja Etelä-Karjalassa aloittaa kaksi uutta työntekijää.  

Odotankin innolla jo ensi vuotta. Irti Huumeista ry:n 40-vuotis juhlavuotta ja erityistä juhlaviiikonloppua 12.10.2024. Se kannattanee jo laittaa kalenteriin. 

 Sitä ennen kuitenkin rauhallista joulun aikaa ja onnea vuodelle 2024! 

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu