Vapaaehtoiset – suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan pumppaava sydän

Tänään, 5. joulukuuta 2023, vietämme Vapaaehtoisten päivää. Haluan esittää sydämellisen kiitokseni kaikille Irti Huumeista ry:n toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille. Kansalaisjärjestöissä tehdään arvokasta vapaaehtoistoimintaa, joka täydentää julkisia palveluja sekä vahvistaa Suomea. Teidän sitoutumisenne, intohimonne ja pyyteetön työnne ovat elintärkeitä toimintamme menestykselle ja kasvulle. 

Kuvaaja: Jani Laukkanen

Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että vuonna 2024 vapaaehtoistoimintamme tulee laajenemaan merkittävästi. Tämä on mahdollista osittain myös päärahoittajamme, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEAn jatkuvan tuen ansiosta. STEA on tunnustanut toimintamme tärkeän yhteiskunnallisen merkityksen, mikä on suuri kunnia meille kaikille.

Erityisen innostavaa on, että Irti Huumeista ry:n huudikoutsitoiminta laajenee valtakunnalliseksi vapaaehtoistyönä. Tämä on merkittävä askel eteenpäin tarjotessamme tukea ja apua niille, jotka kamppailevat riippuvuuksien kanssa. Lisäksi voimme ilolla ilmoittaa, että kaksi uutta työntekijää aloittaa työnsä Etelä-Karjalassa, mikä vahvistaa paikallista läsnäoloamme ja tukee alueen yhteisöjä. 

Teidän panoksenne on korvaamatonta. Jokainen hetki, jonka vietätte auttaen muita, jokainen keskustelu, jonka käytte ja jokainen toimintanne, on askel kohti terveempää ja vahvempaa yhteiskuntaa. Te olette todellisia muutoksen tekijöitä. 

Kiitos jokaiselle vapaaehtoistoimijalle, että olet osa tätä tärkeää matkaa Irti Huumeista ry:ssä tai muissa kansalaisjärjestöissä. Yhdessä voimme jatkaa tätä merkityksellistä työtä ja todentaa sen, että Suomi tarvitsee kansalaisjärjestöjä. 

MirkaVainikka
Sosialidemokraatit Helsinki

Olen myönteisen asenteen ja vahvat yhteiskuntasuhteet omaava, haasteista pitävä, oppimis- ja yhteistyökykyinen Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja. Koulutukselta olen sosionomi (ylempi amk), lähihoitaja ja ylioppilas.

Rakastan läheisteni lisäksi liikuntaa ja etenkin jalkapalloa. Pidän haasteista ja viihdyn ihmisten seurassa. Arvoissani ihminen tulee aina ensin. <3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu