Mikä on käynnissä koronarokotteen asiassa?

Onko käynnissä laaja ihmiskokeilu koronarokotteella?

(Tämä teksti on julkaistuna websivulla SANANVAPAUS.

 

Jos teksti ei täällä säily, se on luettavissa autettisena em:ssa paikassa. Otsikko on Korona-Diary – osa 7

 

Kyllä vai ei? Kyllä. . .

Tulipalokiireellä on saatu tarjolle se covid-rokote, joka nyt kärkisijoilla on valmiina piikitettäväksi. Valitun strategian ja marssijärjestyksen mukaan. Prioriteeteissa ovat mummot ja papat, jopa 100 vuotiaatkin. ( Tämä on liikuttavaa huolenpitoa vanhusväestöstä, joille menneinä vuosina ei riittänyt hoitajia, ei ollut rahaa hoitajien palkkaamiseksi, jne.)

Onhan se sentään suuri altruismin osoitus päätösvallan taholta, että edes jotakin konkreettista ”apua” on tarjolla? Rokotuspiikki on merkki siitä empaattisuudesta, jolla nyt ikäihmisiä suojellaan? Kovin kuuliaisestihan tämä vanhusväestö totteli ohjeita keväällä. Hautautuivat kuin kiltit hiiret koloihinsa, hoivakotien suljettuihin huoneisiin. Vailla ihmiskontakteja, vailla hoitoakin! Jos pitää rokottaminen aloittaa, niin helpommasta päästä se järjellisesti hoituu? Ei ole vastusta.

Kamalan korona-kurimus-vankilan ja eristämisen perästä suuri osa ihmisistä ottaa vaikka – hm – minkä hyvänsä tarjotun ”avun”? Että pääsisi ulos ja aurinkoon? Tai ainakin kauppaan? Tai tapaamaan rakkaita läheisiä, joita ei ole puoleen vuoteen saanut nähdä.

 • Mutta kun se ei takaa mitään?
 • Kun ei ole tietoa – miten se rokote toimii – miten se tehoaa – millaisen suojan se antaa,
 • vai antaako jotakin muuta?

Edelleenkin on käytettävä maskia. On pidettävä turvavälejä. On… on….oltava poissa ihmisten joukoista.  Eli ? kyseessä on täysin epävarma asia. Kukaan ei voi sanoa mitään vakuuttavaa. Koska?  Tämä rokotetyyppi, jota nyt EU:ssa ja Suomessakin sovelletaan, on ….

Kyseessä on ns. ”uuden sukupolven” rokotetekniikka, RNA

RNA-rokoteteknologia.

 • Sellainen, jota ei ennen ole rokotteissa käytetty.
 • Siitä ei ole tutkimusta ja kokemusperäistä tietoa.
 • Se on siis selkeä ”kokeilu” – uudesta rokoteteknologiasta.
 • Turvallisuus -ja haittavaikutusasiat ovat kuin taivaalla lentävät pilvet…

Informaation vajausta ja faktojen hämärtymistä?

 • On kovin ympäripyöreää esitystä sellainen, kun infotaan ”koronarokotteesta”. Onhan erilaisia rokoteyyppejä lukuisia. Ja EU:ssa ja Suomessakin tulee jatkossa tarjolle useita rokotteita, joissa tunnettua ja jo testattua tekonologiaa.
 • rekombinanttiproteiini-,
 • virusvektori- ja viruspartikkelirokotteita sekä
 • perinteisiä virusrokotteita.

Kun näinä aikoina siis uutisoidaan ja infotaan ”koronarokotteesta” se on epäselvää ja hämäävää.

Kansalaisilla, joihin piikitystä nyt suunnataan – on 100% oikeus tietää, mistä ”mönjästä” on kysymys? On merkille pantavaa, ettei virallisilta tahoilta ole tarjolla rehellistä, avointa ja asiallista tietoa, MIKÄ tämä rokotetyyppi ja tekonologia on? Tämä, RNA- teknologian uutuustuote, Pfizerin kokeilutuote, kauppanimeltä CORMINATY.

On merkille pantavaa sekin, että juuri nämä listahinnaltaan kalleimmat piikit on nyt ykkösprioriteetissa, tarjolla. ( Pfizerin ja Modernan). Voi sanoa, että rokotteiden kilpajuoksussa voittivat mitalisijan ne, jotka tavoittelevat voittoa rokotteillaan.

 

Ehdollinen myyntilupa – siis laajat ihmiskokeilut?

On täysin loogista, että tervejärkinen ja todellisuustajuinen ihminen on kriittinen, kun tarjolla on sellaista (terveyteen ja kroppaan) vaikuttavaa ainetta, jonka turvallisuusselvitys on täysin alkutekijöissään!   Siinä ei riitä ontot vakuuttelut, että ”sen pitäisi olla turvallinen”… Mutta kun ei ole tietoa, on vain oletuksia, toivomuksia? Miksi?  Siksi – että pikavauhdilla kasaan pantu rokote – se on kuin kesken syntynyt keskonen?

 

Faktoja?

Uusien rokotteiden (samoin kuin lääkevalmisteiden) tuotekehittely vie aikaa. Rokotteiden osalta useita vuosia. Miten on mahdollista, että noin puolessa vuodessa on pantu kasaan rokote?  Siten, että turvallisuustesteistä on tingitty.   On menty siitä mistä aita on matalin. Eräs suomalainen zoonoosivirologian tyyppi kehui jo huhtikuussa 2020, että ”uusi rokote on jo valmiina”. Kuinka ihmeessä? Samassa jutussa hän sanoi että on ”skipattu” ohitse eräs tutkimusvaihe: eläinkokeet!

(Tähän liittyviä tekstejä, lähteitä ja linkkejä…sivuilla Korona-Diary 1-3, ja 4-6)

 

Uuden rokotteen tutkimus (vain) muutamilla kymmenillä tuhansilla ihmisillä!

Kun innokkaimmat rokotevisionäärit olivat suruissaan (keväällä) siitä, miten saada rokotettua koko ihmispopulaatio? Yli 7 miljardia päätä?  Oli päänsärkyä logistisista seikoista? Miten saada piikit kaikille tahoille?

Suhteellisuutta? Kun siis meitä Telluksen tallaajia on näin suuri määrä, niin jokainen järki-ihminen osaa pelkän suhteellisuustajunkin nojalla ymmärtää, MITÄ turvallisuustasoa edustaa sellainen rokote, jota (kaikessa kiireessä) on ehditty testata vain muutamilla kymmenillä tuhansilla ihmisillä?  Turvatakeet ovat kuin meren rannan hiekka, jota aallot kuohuttavat. Se ei ole riittävä.  Edessämme on ennen näkemättömiä asioita, liittyen juuri tähän RNA-tyypin ”uutuuttuotteeseen”!

Ja juuri siksi, että on vielä paljon omilla aivoilla ajattelevia järki-ihmisiä, kriittisyys tätä Uusinta Sorttia olevaa rokotetta kohtaan on olemassa.  Argumentit ovat täysin selkeät. Tätä ns. ”uuden sukupolven rokotetyyppiä – RNA- tekonologia” ei ole edes välttävästi testattu!

Ja nyt – kovassa kiireessä – on siirrytty ja ollaan siirtymässä laajoilla ihmisjoukoilla tehtäviin kokeiluihin. Nimellisesti vapaaehtoiselta pohjalta, käytännössä taustalla on agenda, jossa tavoitellaan korkeaa rokotekattavuutta.  Erilaisia painostus -, kiristys – ja manipulaatiokeinoja soveltamalla.

 

Ehdollinen myyntilupa?

Todiste siitä, että tämän Pfizerin (CORMINATY) rokotteen tuoteturvallisuus on vielä kyeenalainen, EU:ssa on annettu ehdollinen myyntilupa!

Tämä lääkevalmiste on saanut ehdollisen myyntiluvan. Se tarkoittaa, että lääkevalmisteesta odotetaan uutta tietoa. Euroopan lääkevirasto arvioi vähintään kerran vuodessa uudet tiedot tästä lääkkeestä, ja tarvittaessa tämä pakkausseloste päivitetään. ”

https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=29864&i=PFIZER_COMIRNATY

 

Kuka ajaisi keskentekoisella autolla?

Ehdollinen myyntilupa?  Se selittää paljon.

On sanottava, että itse en lähtisi liikenteeseen autolla, jossa on ”ehdollinen myyntilupa”!  Jonka tekniikka on kehityksen alla?  Jota kokeillaan liikenteessä.  Sitten nähdään, mitä puutteita, riskejä ja haittoja auton tekniikka näyttää?  Pettääkö jarrut, vai meneekö ohjaus omille teilleen? Putoaako autosta alas osia, jotka vaarantavat jopa ihmishenkiä?

Tämä karrikoitu esimerkki tahtoo valaista, että keskeneräinen, luotettavaa turva-asiaa vailla oleva tuote?   Siihen on terveellä järjellä suhtauduttava oikein.  Olkoon auto, elintarvike, lääke taikka rokote.

 

Ei salaliittoteoriaa – vaan tiukkaa asiaa!

Koska suurelle yleisölle ei ole infottu, MIKÄ ja millainen tämä ” uuden sukupolven rokote” laatuaan on – moni kansalainen on vailla tarpeellista tietoa.  Jotta voisi valita oikein – pitää sivistyneessä yhteiskunnassa olla tarjolla avointa, rehellistä ja oikeaa tietoa. Sellaista ei ole näkynyt mm. tähän RNA-rokotetyyppiin liittyen. Ja yleensä?

Kuka rokotettu on saanut sen ”tuoteselosteen” – jonka rokotuspiikin hän on ottanut? Ei ole tapana? Kuitenkin – kun ostaa apteekista lääkkeen, sen mukana on aina tuoteseloste.

Parannusta tähän asiaan oli tänään uutissivuilla.

Tämä tiedetään nyt koronarokotteen haittavaikutuksista – katso lista

https://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

Jutun liitteenä oli linkki Lääkeinfo.fi sivustolle, jossa oli tämän CORMINATY (RNA-rokotepiikin) tuoteseloste. Mitä se mm. sisältää.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/429aec8c-cdee-4c8f-ab16-fa03e07dc26e

 

Lopuksi:   rokotusvastaisuus vai rokotuskielteisyys?

Koska elämme nyt sellaista aikaa, että kansalaisia askarruttavat nämä korona-ja rokoteasiat, on tosiaan tarpeen ihan asiallisesti niitä katsoa.  Pitää otta kissa pöydälle. Ei riitä, että sokeasti ja kritiikittä luottaa ns. ”asiantuntijoihin”. Heitä kun on moneen lähtöön, eikä voida tietää mitä intressejä taustoilla on. Ja?  Kun hekään eivät osaa antaa luotettavaa tietoa. Pelkkä toivominen, uskottelu, oletukset?  Liian hatara pohja!

Ennenkaikkea näin laajassa kansalaisasiassa on pitää olla 100% oikeus keskusteluun, pohdintoihin, kritiikkiinkin.

On kaksi eri asiaa: rokotuskriittinen, taikka rokotusvastainen.  Ne pitää erottaa.

Rokotuskriittinen ihminen voi kyllä luottaa tuttuihin ja turvallisiksi nähtyihin rokotteisiin, kuten polio, MPR, ja monet monet muut. Kriittisyys kohdistuus sellaiseen ”uutuustuotteeseen” jonka turvallisuutta ei laajoissa ihmiskokeissa ole testattu.

 

Leimaaminen – eettisesti ala-arvoiset keinot?

Ketään ei saa leimata siksi, mitä kantaa hän edustaa?  Yhteiskunta, joka keinoilla ja toisilla koettaa patistaa ihmiset ”samaan ajatteluputkeen” vailla perusoikeuksien mukaista sanan- ja mielipiteenvapautta – ei kunnioita ihmistä ja ihmisarvoa.  Sellainen päsmäröintimalli ei lisää luottamusta, vaan saattaa aiheuttaa päinvastaista!

Pakottamisilla ja pelotteluilla, uhkakuvia maalaamalla kyllä saadaan jotakin aikaan? Mutta koska ihmiset eivät ole mitään karjalaumaa, on tarpeen valita moraalisesti ja eettisesti kestävä linja?

Jotta yksilöiden ohessa myös yhteiskuntatasolla edettäisiin optimaaliseen suuntaan, on korkea aika, että viranomaiset tekevät yhteistyötä kansalaisten kanssa. Käskytys ja pomottelu eivät kuulu sivistyneen oikeusvaltion käyttövalikoimaan.

Tämä blogi on luettavissa sivustolla SANANVAPAUS. Sittenkin, vaikka tämä teksti ei täällä olisi ylläpidon mielen mukainen. . . Sivuilla asiallista asiaa, julkisista lähteistä, koskien mm. RNA-rokoteteknologiaa. Korona-Diaryt 1-3, ja 4-6

 

Tekstin oikéudet:

Copyright © Maijaliisa Hiekkanen

 

Kommentointi:

JK. tähän laajoja kansalaispiirejä koskevaan aiheeseen on avoinna kommentointi. Tämän blogin aiheesta. Kaikki sivuasioihin menevät kommentit poistetaan. Taikka jos keskustelu ajautuu asiattomaksi, sääntöjen vastaiseksi, joudun sulkemaan kommentoinnin.

Tämä ei tarkoita kenenkään ”sananvapauden rajoitusta”. Täällä JOKAINEN voi sanoa sanottavansa ihan OMAN bloginsa puitteissa!!

 

Klo 22.55, kommentointi suljettu

Maijaliisa Hiekkanen

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu