Ajojahtia vai yhdenvertaisuutta?

 

Ei voi pitää mitenkään outona sitä, että Päivi Räsäsen tutkinta-asia on nostanut pintaan affektioita, laidasta laitaan, puolesta ja vastaan. Tätä on juuri se sananvapaus, mielipiteenvapaus, jota jokainen kai (?) arvostaa.

On myös sanottu, että mielipidevainot ovat totalitarismin ennakointia!

Kun kansalaisten vapaata lainmukaista sananvapautta, mielipideoikeutta on nyt ryhdytty aktiivisesti jahtaamaan, visio jatkosta on melkoisen looginen? Ensin YKSI tapaus, toinen, kolmas. . . ja lopuksi poikkeuksesta tehdään sääntö?  Kansalaisten suut pannnaan suppuun. Voi olla vain ”yhtä” virallista mieltä asioista? Niinkö?

Objektiivisuuden näkökulma?

Olematta kenenkään ihmisen puolella taikka vastaan, yhteiskunnan virkatahoilla on selkeä objektiivisuuden puutos. Kristitty ei saisi käyttää lainmukaista sanan- ja mielipiteen oikeuttaan?

Puolueellisuutta on, että Koraanin siteeraamiseen ei puututa. Eikä niihin oppeihin, joita se sisältää!

On otettu ajojahdin piikkiin Räsäsen fossiilinen opus vuodelta 2004, ja vaatimus tietysti on ettei sellaista ”kristillistä” materiaalia miehestä ja naisesta sovi käyttää opetuksessa? Okei.

Puolueellisuus tulee näytetyksi siinä, että Setan seksiopetusmateriaali on ”luvallista” kouluissa, jopa opetushallituksen rahoittamana!

Jokaiselle järkikultaansa käyttävälle kansalaiselle on siis toistuvia näyttöjä, todisteita, että yhdenvertaisuus – yhdenvertainen mielipideoikeus on nyt pahassa sensurointikriisissä!

On aikamoisen puistattavaa seurata, millä kiihkolla nyt jahdataan Päivi Räsäsen sanomisia.

Virkatahojen elkeissä on fanaattisuuden leimaa. Jonkin säädöksen nojalla jopa 15 vuotta vanhoja tekstejä tutkitaan nyt suurennuslasilla? Tendenssi tuntuu olevan (= Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen) että Räsäsen tekstit vuodelta 2004 ovat niin ”vaarallisia”  (?) yhteiskunnassa – – – että ne haluttaisiin sensuroida ja siivota pois etuajassa? Siis huippukiireellinen valtakunnallinen operaatio? Kuin säteilevän ydinjätteen suojatoimena?

Etuajassa, väärässä järjestyksessä? Kyllä. Nimittäin mitään materiaalia ei voi panna boikottiin ja sensuurimyllyyn, ennenkuin se on Lainvoimaisella tuomiolla rikolliseksi todettu. Hätävarjelun liioitteluun ei uskoisi korkeiden syyttäjäviranomaisten eksyvän? Mutta kaikki näyttää tässä kiihkossa olevan mahdollista?

(Tällainen viranomaismoka kyllä tehtiin taannoin, kirjat takavarikoitiin, mutta EIT antoi moisesta jahtauksesta langettavan tuomion Suomen valtiolle! Luulisi että tällainenkin ennakkotapaus – sananvapaudesta – olisi opiksi suomalaisille virkatahoille? Tapaus Liisa Mariapori.)

Objektiivisuuden, yhdenvertaisen mielipideoikeuden ja puolueettoman kohtelun näkymät ovat nyt rapistumassa.

Voi täydellä näytöllä todeta: maassamme on kristittyjen vainon merkit. Nimenomaan sellaisiin suunnattu, jotka pitävät Raamattua auktoriteettinaan. Heidän lainmukainen mielipideoikeutensa on nyt ajojahdin kohteena. Se mitä mikrotasolla puuhataan Päivä Räsäsen kohdalla, se makrotasolla koskee kaikkia toisia krisittyjä. Jotka uskovat ja kunnioittavat Raamatun Sanaa.

Tietenkään tällainen viran-omais-jahtaus ei ole uutta auringon alla? Kas vain, että 2000 vuotta sitten silloiset hallitusherrat pomottivat apostoleja ja alkukirkon uskovia. ( Siteeraan nyt lainmukaisella oikeudella Raamattua! 🙂

Me olemme kieltämällä kieltäneet teitä opettamasta..” Apostolien teot 5:28.

Mitä kristityt vastasivat? Mitä näinä aikoina vastataan? Räsäsen vastaus:

Räsäsen mukaan häneltä myös kysyttiin, onko hän valmis poistamaan rikostutkintaan johtaneet twiittinsä. – Vastasin, että en suostu. Seison sanojeni takana, Räsänen toteaa. ”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006293826.html

Lopuksi

Puolueellisuus tutkinta-asioiden toimittamisessa? Senhän kaikki kansalaiset tietävät. Tässä eräs ääritapaus…

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-sai-yli-100-rikosilmoitusta-vainoamisesta-kieltaytyi-tutkimasta-juttua-vaarista-syista-huomautus-poliisin-tehtava-ei-ole-arvioida-epaillyn-syyntakeisuutta/7613230#gs.et2ym2

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu