Avoin kirje valtakunnansyyttäjälle

Avoin kirje valtakunnansyyttäjälle

Maijaliisa Hiekkanen 21.11.2019 11:16 päivitetty 21.11.2019 12:01 10 2

Arvoisa valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen

 

Viittaan 20.11.2019 antamanne haastattelun sisältöön.

Pyydän saada puhutella Teitä, koska olette antanut runsaasti aihetta, arvosteluun. Tällainen sisältyy ”luontaisetuihinne”. Kansalaisten on viime kädessä valvottava, että verovaroilla maksetut palvelijat (virkamiehet) noudattavat lakia ja perusoikeuksia.

Absurdi agenda, ristiretki Raamattua vastaan

Teidän ristiretkeänne Raamattua ja kristillisyyttä vastaan voi pitää onnettomana sivupolkuna. Täysin absurdi agenda. Tämän 15 vuotta vanhan postillan syynäys, ulostulonne mediassa, selityksineen.

 

Ei Raamatun muuttamisen oikeutta

Jos sallitte sanoa, Teillä ei ole legaalia oikeutta eikä lupaa ryhtyä Raamatun sanojen kumoamiseen, taikka edes yritykseen. Teidän tehtävänne ei ole ”modernisoida”, saati koettaa sensuroida Raamattua.  Se ei kuulu virkatehtäviinne.  Ikävää että unohditte sellaiset rajat.

Raamattu on laillinen kirja. Edelleen. Sitä ei ole ”rikolliseksi” kirjaksi millään lainvoimaisella tavalla määritetty. Se on 2,5 miljardin kristityn pyhä kirja. Uskonnonvapauden ja vakaumuksen laillinen eepos. Valitettavaa että Te tämänkin unohditte?

 

Lain sovellusta – vai näytettyä virkavihaa?

Teidän työvälineenne on Laki, lait, asetukset.  Tai pitäisi olla? Menettelyänne koskeva analyysi kertoo, että kyseessä onkin Raamattu-ja kristillisyys-vihamielinen hanke.  Syyttäjän toimenkuvaan naamioitu suoranainen virkaviha. Ankarasti arvioiden menettelyssänne on nähtävissä kiihotus kansanryhmää vastaan: kristityt. Mitä viskaali edellä, sitä väki perässä!

Puolueellisuuden räikeä näyttö

Saanen muistuttaa, että virkamiestä koskevat ohjeistukset ovat voimassa?

  • On noudatettava lakia.

  • On noudatettava yhdenvertaisuutta kansalaisiin nähden.

  • Eikä perusoikeuksia saa loukata.

Nyt Te kiihkeällä antaumuksella kumarratte Eräitä Ryhmiä. Samalla te ummistatte katseenne toisilta. Puolueellisesti. Unohdatte, että myös kristityt ovat kansanryhmä. Yhdenvertaisuuden loukkaus on julkinen virkavirhe, joka antaa oikeuden moittia. Perusoikeuksien loukkaus.

 

Näyttö puolueellisuudesta: internetin materiaali

Räikein näyttö puolueellisuudestanne on, että otitte yhden nettiaineiston 15 vuoden takaa. Ilmestyessään lainmukaisen. Ja edelleen lainmukaisen. Entä muu materiaali? Muut kansanryhmät? Internetissä on varmaan tuhatkertainen aineisto. Mitä?  Muun muassa sitä, miten kristittyjä on solvattu, parjattu, nimitelty. Idiooteiksi, hulluiksi, vähä-älyiksi. Myös kiihotusta: tappaa ne pitäisi!

Mielestänne siis kristittyjä ja Raamattua saa surutta lyödä? Kansanryhmä kristityt on ollut kuin lantatunkioksi pantuna. Tuskin mitään kansanryhmää on ateistien ja uskonnottomien vihakirveillä niin isketty. Tahallisessa tarkoituksessa häpäisty heidän vakaumustaan. Rikollisin näytöin. Internetissä.

Jos olisitte lainmukaisesti, objektiivisesti ja puolueettomasti menettelevä virkamies, olisitte huomioinut yhdenvertaisesti edellä todetun. Puolueellisesta menettelystänne on siis täysi julkinen näyttö. Räikeä.  Se on pahin virkavirheenne, Suomen lakien, perustuslain vastainen näyttö.

  • Raamattu on Suomessa laillinen kirja.

  • Sen siteeraaminen on lainmukaista.

  • Se kuuluu ukonnonvapauden säädökseen.

  • Raamattua voivat kaikki lukea, käyttää ja siteerata.

  • Vapaasti, lainmukaisella oikeudella.

Teillä valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen ei ollut eikä ole mitään erillisoikeutta kieltää, eikä edes koettaa kieltää Raamatun käyttöä. Virkavaltuutenne ei sisällä sellaista. On valitettavaa, että erehdyitte tässä määrin. Teidän virka-asemassanne se on pahempi kuin paha virhe. Muistutan rikoslain 40. luvun säädöksistä.

Lopuksi:  julkista loukkausta

Te keksitte ottaa Raamatut ja kristityt tähtäimeenne. Myös Teidän syyttäjätointanne valvotaan, vallankäyttöänne punnitaan – ja lopuksi ratkaistaan.

Te olette loukannut Päivi Räsäsen uskonnonvapautta.  Samalla te loukkaatte kaikkia niitä kristittyjä, joilla on lainmukainen uskonnonvapaus, oikeus pitää Raamattua vakaumuksensa oppaana. Loukkaatte myös kristittyjen Jumalaa, seurauksin.  Tekoanne voi pitää tahallisena, tietoisena..

Te sanotte, ettei Raamattua saa käyttää lyömäaseena. Oma lyömäaseenne kristittyjä vastaan on negatiivinen tulkinta Raamatusta. Sellaiseen subjektiiviseen tasoon ei mikään oikeuta. Vaikka olisi traumaattisia kokemuksia Raamatusta ja kristillisyydestä. Objektiivisuuden vaatimus sitoo Teitä.

Hyvä valtakunnansyyttäjä. Kristityt osaavat antaa anteeksi julkisen loukkauksenne. Monet rukoilevat valaistusta mielenne hämäryyteen. Viha sokaisee. Mutta siitä voi parantua. Katumuksen ja parannuksen kautta. Silloin voi nähdä ihmiset yhdenvertaisina, myös kristityt.

Parempaa jatkoa tehtävässänne toivoen

Maijaliisa Hiekkanen

 

 

 

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu