Feministinen Inter-Settio-Juna tulossa! (Varaa lippusi ajoissa!)

 

(Tapahtui stadissa: terassipulinaa. . .)

 

 

– Ookko sä kuullu jo sen, että on tulossa sellanen Feministinen Inter-Settio-Juna!

– Mitä sä kaveri horiset? Mikä ihmeen juna? Ja feministinen, ja mikä settio?

– No, kait juna kuitenkin.  Ja ilmeisesti feministinen fasadi sillä?  Mutta muodon vuoksi ne oli museosta ottanu siihen sen Ukko-Pekka höyryveturin.  Kai ettei ukot ihan ala vallankumoukseen miehisen oikeutuksensa puolesta. Kun nyt nuo nuoren polven akkaväki on ihan – hm – – – karannu rajoistaan. . .

– Kuule, tää on niin omituista mitä sä nyt puhut, että onko tuo totta?

– No, totta kuin rotta! Mee itte kattomaan tuonne Railway-stationin laituripihalle! Siellä se seisoo kaikessa komeudessaan. Valmiina ottamaan matkustajia…

– Mistä sä ton sait päähäs?

– Hoo! Kaikkihan siitä paasaa, medioissa ja somessa. Se yksi päättäjärouva sitä uutista leipoi ja kehui sitä.  Jotta se olisi muka kuin taikakalu,  joka nostaa suomiparan korona-köntyksen tekemästä montusta…

– Ja saako kysyä, millä tavalla?

– Se idea kai on, että saadaan 100% tasapäistämis-onnellisuus-tila.   Ja kun kaikki ovat onnellisia, niin siitä se lähtee! Idea on, että kansalaiset saa matkustaa siinä Junassa. Valtion piikkiin tietysti.  Stadista Rovaniemelle ja takaisin. Eikä maksa mitään. . . Siis täysi terapiajuna. Jokaiselle matkustajalle taataan 100% tasapäisyyttä, onnea, viihdytystä ja iloa! Matkustajat kun saatetaan sellaiseen euforiseen tilaan ja endorfiinihumalaan, niin ne unohtaa kaikki murheet. Kukaan ei oo enää köyhä eikä kippee!

– Kuules, mulla on järkimiehenä nyt kysymys:  Ethän sä vaan oo ottannu liian monta bisseä. Näin helteellä ei ole hyvä, jos ne nousee päähän?

– No en en! Vessassahan minä juuri kävin, että ne tuoppien tuotteet on menny siis painovoimalain mukaan alaspäin…

– Silti en ymmärrä. Mikä ihmeen älynleimaus sellainen jonkun päättäjärouvan uutinen on. Ettei vain olis tää käristyshelle pehmittäny päätä? Niillä kun oli niin kova tää korona-köntyksen torjuntakevät. Ja sitten pukkasi tätä kuumaa. Liikarasitus ja stressi voi panna nupin hyrisemään?

– Onhan se mahdollista.  Sekin, että ne on vaikka joutunu kyberhyökkäyksen kohteeksi. Niille on toteana ujutettu paksua pötyä? Ja harkinta ei oo ollu parhaassa terässä? Mut ei tää pitäs olla mikään mätäkuun juttu, sehän tulee vasta monen viikon perästä? Kuuntele nyt.

Junassa on kuulemma monta vaunua, sopivasti kullekin seurueelle ja säädylle . . . Tarjoilu on viimeisen päälle. Kaviaaria, hanhenmaksaa, sushiakin ja kiinalaista rottapaistia (sitä tahtoville). On tanssijat ja viihdyttäjät, vaatteissa ja ilman rihman kiertämää. Mistään Rajoista ei kukaan puhu mitään. Saa vaikka olla kuin siat pellossa, veräjät auki. Jokaiselle jotakin – tyyliin. Do you understand?  Valtio maksaa! Se kuuluu ”uuteen normaaliin” suomihistoriaan, kun se koronapöhkö vähän hellitti?

– Kuulostaa intresantilta? Mutta miten sellainen Feniministinen Inter-Settio-Juna pelastaisi suomiparan. Vai mikä se nimi oli?

– Joku se oli Inter—s-s- s-s…. Olisko ollu Inter-Sektio, joku ässä siinä suhisi perässä? Joku sextionaalinen tai… ( Kuule kun jo koulussa mulla oli ässävika, se suhisi kuin… S-z-f-s-ss)

– No tuskin se oli Inter-Sektio? Sektio on latinaa ja tarkoittaa keisarileikkausta!

– Ehkä se oli Inter-Satuilu-Safe-Juna?

– No sepä hyvinkin! Feministinen Inter-Satuilu-Juna! Kun ne ei nyt muuta pöhkömpää taas keksineet. Kun on kesä niillä on liikaa aikaa.  Ja täytyyhän niitten palkkansa edestä jotakin harrastaa? Vaikkapa nyt sitten tuollaisia humpuukia! Myllyttää nyt lisää ihmisiä, kun ne on media-manipuloinnista muutenkin kypsiä kuin joulukinkku juhannushelteessä…

– Kuules, piirränkö kuvan siitä Junasta. Kävin nimittäin kattomassa.

– Piirrä ihmeessä. Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa… Piirrä vaikka tuohon ruokalistan takapuolelle.

 

Feministinen Inter-Settio-Juna! (Varaa istumapaikkasi ajoissa!)

Astu ”uuteen normaaliin” ihanaan aikaan! Ukko-Pekka- höyryveturi vetää sinut ilon, onnen, viihdykkeiden & virvokkeiden avulla pois korona-köntyksen murheista!  (Feministisellä komennolla. . .)

Valtio maksaa viulut! On yhteisvaunuja. On privaattivaunuja. On sekavaunuja. On….

Olet Maailman Tasapäisin ja onnellisin kun teet kierroksen… TÄMÄ on vuoden valtioviisauden teko! Kaikki ogelmat ratkeaa. Velat muuttuu saataviksi…

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu