”Hauraat vanhukset” ?  ja  RNA-rokotteen analyysi?

 

Tämän saattoi ennakoida?

Siis sen, että tietty osa ja ryhmä ihmisiä ei kestä tämän ”uuden sukupolven rokotteen” haasteita.   Siis – kaikkien ihmisten immuunijärjestelmä ei jaksa nousta ”vasta-aine-tehtaaksi”. Niinhän tämän mRNA-rokotteen idea ja ydintekniikka on aivoiteltu!  Ja sitä ”toivotaan”?  Sitä, että ihmisten kropat alkaisivat:

a) aktivoitua rokotteessa piikitetyn koronaviruksen koodatun ”pätkän” infon (piikkiproteiini, spike-proteiini) herätteeseen?

b) immuunijärjestelmä käynnistyisi tunnistamaan antigeenin- patogeenin, ja

c) alkaisi tehtailla ”vasta-aineita”. . .

 

Tämä idea on mm. Pfizerin rokotteessa jaettu kahteen osaan:

1. rokote valmistelee ”tuotantoa” – sitten

2. piikki vahvistaa suunnitelmaa – tai pitäisi vahvistaa?

Tämä toinen annos- mitä siitä? Lue https://yle.fi/uutiset/3-11740090

 

 

Ihmiset ovat pihalla kuin lumiukko? Rokote – mikä rokote – otan sen!

Kun ihmiset ovat jonkun tietyn median käyttäjiä ja uskollisia faneja, he luottavat kuin pukki suuriin sarviinsa, että mm. Virallisen Infon välittämät tiedot olisivat niitä oikeita ja luotettavia.  Näin on moni joutunut mediamanipuloinnin muokkaamaksi.

Kun puhuu ihmisten kanssa mm. tästä ”uudesta” – uuden rokoteteknologian ihmelapsesta, RNA-rokotteesta, monet sanovat: Minun on pakko uskoa asiantuntijoita, koska en ymmärrä itse mitään! Aivan?

 

Mediamarkkinat: ”oikeaa” ja ”väärää” infoa? Mustavalkoinen asettelu?

On siis ilmeisen paljon niitä ihmisiä,  jotka ovat yksipuolisen uutisoinnin ja infon varassa.  Järsivät samaa agendaa, samasta tutusta mediasta. Ettäkö ihan luotettavasta?  Ja sitten kun vielä jollakin gallupilla koetetaan vahvistaa, mikä olisi se luotettavin uutismedia?

https://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

Toki on hyvää ja viisasta luottaa – tiettyyn pisteeseen saakka? Infantiili luottamus taas saattaa koitua epätoivotuksi finaaliksi? Ihmiset suorastaan jumittuvat. Lukevat yksipuolisia infoja mm. rokoteasioista. Miksi? Siksi, että on tehty mustavalkoinen asetelma.

  • On (muka) oikeaa ja luotettavaa infoa?
  • Sitten on ”väärää” infoa, joka on leimattu ”salaliittoteorioiden” ja ”disinformaation” pelottavalla leimalla!

Asioihin (mm rokoteasiat) perehtymättömiä ihmisiä, vailla alkeellisintakaan perustietoa olevia taviksia voidaan näin ohjastaa.  Ja kun ihmiset on pantu pelkojen poteroon ( Älä Vain Vahingossakaan Lue Äläkä Vilkaise Disinformaatiota) niin nämä ovat kuin vauhkot hevoset, laput silmien sivulla. . .

Asetelma infon suhteen ei ole mustavalkoinen.

Niin sanotun Virallisen Infon ohessa on paljonkin muuta Asiallista infoa – tietoa- mm. rokoteasioista. On globaalilla tasolla tarjolla rautaisten ”asiantuntijoiden” tietoa.  Sellaista, johon on kohtuutonta, jopa laitonta iskeä ”salaliittoteorioiden” pilkkamerkkiä! Toki äärilaidalla voi näkyä huuhaatakin?

 

Analyysiä RNA- rokotteesta?

Ihmiset yleensä luottavat rokotteisiin. Ja monista aiemmista rokotteista onkin hyviä käsityksiä. Ja onhan monet kamalat taudit (kuten isorokko) saatu lopuksi nitistettyä rokotteen myötä. Rokotteisiin nähden on erilaisia näkemyksiä ja valintoja.

Rokotteet ovat kuitenkin erilaisia. Tekniikat.

Tämä ihmiskunnan iloksi (?) tulipalokiireellä kasaan pistetty RNA-rokotetyyppi on nyt ihan uutta teknologiaa. Sellaista, jollaista ei ole ennen käytetty, eikä edes kunnolla testattu! Ne suppeat rokotetutkimukset, jotka tällä RNA-tekniikalla on tehty, eivät vakuuta kaikkia. On suorastaan ihmisten petkuttamista väittää niiden ”turvallisuudesta”? ( Tosin väitteet ovat ehdollisia: ”niiden pitäisi olla turvallisia”?)

Tämä RNA-rokoteteknologia siis poikkeaa täysin aiemmista, perinteisistä rokotteista. Vanhan ajan rokotteet sisälsivät (sisältävät) joko

  • heikennettyjä viruksia
  • tapettuja viruksia
  • eläimissä taikka laboratorioissa valmistettuja vasta-aineita.

RNA-rokote on uskomaton ”kokeilu”? Siinä ihmiseen piikitetään (koodattu) pätkä koronaviruksen perimää, perintötekijää. Hypoteesi on, että tämä ”täsmäpiikki” herättäisi siis (kaikkien) ihmisten kehossa vasta-ainetuotannon?

Käykö niin? Kyllä vai ei? Kaikilla ihmisillä?

Ongelmia tulee?

On täysi syy väittää, että ongelmia tulee. Enemmän – ja vaikeampia sellaisia – kuin perinteisillä rokotteilla. Toisilla ihmisillä immuunijärjestelmä ei aktivoidu eikä ”käynnisty” toivotulla tavalla?

Seuraukset jäävät nähtäviksi? Ehkä pitkänkin aikajakson sisällä? Haittavaikukset. Vuosien saaatossa.

  • Kehoon on kuitenkin piikitetty (koodattu, synteettinen) ”pätkä” viruksen perimää?
  • Ellei immuunijärjestelmä jaksa aktivoitua, viruksen perimä voi aiheuttaa – mitä?
  • Kaikkein vakavin skenaario on, että piikitetty aines synnyttää kehossa sellaisen ”myrskyn”, jossa syntyy kudosvaurioita, vakavia elinmuutoksia, jopa siis kuolemaan johtavia.
  • Immuunijärjestelmä voi siis häiriintyä? Yliaktivoitua!
  • Jos immuunijärjestelmä on hauras ja heikko, tämä piikitetty RNA-perimä-pätkä voi ottaa ylivallan kehossa – ja kroppa tuleekin virustehtaaksi?  Kuka sellaisen riskin tahtoo ottaa?

Näitä kaikkia riskejä on. Niistä tulisi antaa avointa ja rehellistä tietoa kansalaisille. Asialliseen infoon on kaikilla oikeus. Tietojen ”pimittäminen” ja hämäävät infot? Ne vasta vaikuttavatkin salaliittolaiselta?

Hauraat vanhukset?”

”Norjan lääkeviranomainen Legemiddelverket kertoo, että Norjassa on tehty 23 ilmoitusta, joissa koronarokotteella epäillään olleen osuus ihmisen kuolemaan. Näistä tapauksista 13 on arvioitu. Tiedot ovat torstailta 14. tammikuuta.”

Viranomaisten mukaan rokotteen sivuvaikutukset kuten kuume ja pahoinvointi ovat voineet olla osallisina hauraiden ihmisten kuolemissa. Norjassa on rokotettu ihmisiä hoivakodeissa. ”

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/b469ee00-51b5-4026-8fc7-aabacf8218e9?_ga=2.20984307.957898361.1610801359-1021247990.1610801359

Jo varsin lyhyen rokotushistorian perästä on tullut tietoon vakavia haittavaikutuksia tästä RNA-rokotteesta. Se ei ole yllätys? Kun tällainen uutuusrokote on pantu kasaan piki-pika-vaudilla, sen testaus on jäänyt puolitiehen. mRNA-rokote on tuntematon riskituote.

Norjassa on kerrottu, että 13 vanhusta on kuollut lyhyen ajan perästä, saatuaan rokotteen.

Tämä ei yllätä? Se juuri osoittaa, että tällainen rokotetyyppi on riskituote. Se voi olla hengenvaarallinen kuolemanpiikki. Kaikkien (monisairaiden) kroppa ei jaksa taistella, ei synnyttää vasta-ainetutantoa. Lievätkin haitat: kuume, jne voi olla menoksi!

 

Selityksiä ja kiistämisiä nousee?

On selvää, että nyt alkaa selitysten trendi. Väitetään, että syy-yhteys rokotteeseen ei selitä? Olisivat ne voineet kuolla muutenkin? Kyllä ja ei?

Lieneekö edessämme siis Pandemrix-rokotteeseen rinnastettava sota? Narkolepsiaa ei tahdottu myöntää. Ja lopuksi adekvaattisuus näkyi.

Kun lääketeollisuus on pedannut itselleen ns. vastuuvapauden; korvauksia ei heru, vaikka mitä tapahtuisi? – Niin tämä on huomionarvoinen asia? Pelissä on kuitenkin suuret panokset ja rahat.

Ihmisten ja ”hauraiden vanhusten” henkikulta ei ole suurikaan tekijä, jos – kun – hm – markkinat pelaavat? Niinkö? Olemmeko me ihmiset markkinatavaraa?

 

Pelkokertomia lisätään! Kauhukuvia maalataan! Ikäänkuin ihmisillä ei jo olisi ihan tarpeeksi pelkoja ja ahdistuksia? Niin professoritasolla niitä pelkokierroksia lisätään.. .

7 kysymystä virusmuunnoksesta – professori kertoo kauhukuvan, joka uhkaa Suomea, jos variantti saa jalansijaa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007745173.html

Järki-ihminen voi kysyä:  MITÄ näillä kauhukuvien maalaamisilla tavoitellaan?  Näet kun pelko, pelot ei tippaakaan auta? Pelko ei auta voittamaan virusta, ei variantteja?

——————————————————————————————-

Update – päivitystä 18.01.2021

Eilen (17.1.2021) julkistettuun blogiin liittyen totean selvyydeksi, että en todellakaan ole rokotevastainen, vaan rokotekriittinen.  Ne ovat kaksi eri asiaa.

Realistisen aikuisen ihmisen elämään kuuluu terve kriittisyys. Vain hyvin pienet lapset ovat, ja voivat olla sokean luottavaisia heille tarjottuun tietoon.

Kun aikuinen ihminen kohtaa uusia asioita, on oltava malttia. Jalat maassa, järki päässä, terve harkinta käytössä. Tämä asenne pätee mihin tahansa uutuustuotteeseen. Olkoon se elintarvike, uusi tekninen laite, mikä tahansa? Koskee myös erityisesti lääkkeitä, rohtoja ja terveyteen liittyviä tuotteita.

Minulla on enemmän kuin perustellut syyni tiettyyn kriittisyyteen, terveysasioissa. Niin valitettavaa kuin se on todeta, voisin olla jo ”manalan mailla” – syystä, että olen kohdannut hoitovirheitä, vääriä diagnooseja.  Jos sellaiset eivät opeta ja herätä valvomaan ITSE omaa terveyttä, niin mikä sitten?

Oma aktiivisuus, tietojen henkkiminen, joskus vastarintakin lääkäreiden kanssa – – ”napit vastakkain”, on varjellut minua ja monia läheisiäni joutumasta pahempaan!

Tämä linjavalinta tietysti edellyttää tietoa ja taitoakin? Ei pidä suin päin, eikä missään mielettömässä fanaattisuudessa tehdä sitä eikä tätä valintaa. On otettava selvää – laajasti – ja punnittava tietoja. Hypoteesi – antiteesi – synteesi!

 

Mitä tähän RNA-rokotteeseen tulee, ”uuden sukupolven rokoteteknologiaan”, olen viime kevättalvesta asti ottanut selvää ja paneutunut aiheeseen.  Siis sekä koronaan, että näihin ”torjuntapatteriston” aatteisiin.

Kirjoitan sekä sananvapaudella, että vastuulla, terveydenhoidon ammatilllinen viitekehys huomioiden, sekä kaikki työelämässä ja privaatissa nähdyt seikat.

Tehdessäni noin 10 vuotta hoitotyötä vanhusten sektorillla, ennen eläkkeelle jäämistä, se oli varsinainen ”koulu”!    Monet vanhukset olivat kuin lääketehtaitten ”mainoksia”. Turhiakin lääkkeitä? Lääkärit kirjoittivat lähes säännönmukaisesti psyyken- ja unilääkkeitä. Ilman indikaatioita. Sitten lääkelistassa oli päällekkäisiä (samoja) lääkkeitä, eri kauppanimikkeellä, sama vaikuttava aine!

Eikö sellainen opeta?  Herätä?  Kun päivästä ja vuodesta toiseen suree näitä lääketokkuraisia ikäihmisiä, jotka ovat pöpperössä aamusta iltaan! Ja kaikki ne muut epäkohdat ja ongelmat, joita vanhustyössä tuli vastaan? Kun ei hoitajia tarpeeksi, kun ei aika riitä, ei ole rahaa –  – vanhukset ovat kuin taakkana yhteiskunnan kestokyvylle?

 

Lopuksi

Ehkä on – oli – tarpeen todeta tämä – update? Kun liikenteessä on joka lajin informaatiota. Eikä kaikki ole sentään ”salaliittoteorioita” eikä disinformaatiota. Minä en sellaisia harjoita.

Jos kävisi niin ( kuten aika usein käy) että blogit ”katoavat” täältä?

Ja jos tämäkin blogi katoaisi datasiirtojen kalmistoon, jopa krematorioon (!) tekstini ovat vapaasti luettavissa websivustollani SANANVAPAUS. https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/ Sivustolla vankkaa asiaa mm. koronarokotteen tiimoilta. https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/?page_id=346

+1
Maijaliisa Hiekkanen
Sitoutumaton Hämeenlinna

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija.

* Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

* Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä.

* Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin).

* Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni elämässä.

MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet".

----------------------------------------------------------
Minut löytää mm. kotisivuilta

* https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/ ( SANANVAPAUS)

* http://elamanlaulu.com/ (Musiikkipalvelu)

* http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/

* elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu