Ihmisoikeuksia + pahuusvääryyksiä? Tämä aika ja historian opetukset?

Ihmisoikeuksien huutomarssi. Mitä kulisseissa? Mitalin toinen puoli?

 

Ihmiskunta ja maailma ovat olleet ammoisista ajoista alkaen joka lajin pahuuden, vääryyden, valheiden, murhien, tappojen, sortamisen, vallankäytön – ja erilaisten seksivillitysten loputon jatkosarja!

Tältä näyttämöltä nousee universumin ääriin saakka jatkuva infernaalinen, kakofoninen antisinfonia. Itkua, tuskaa, kärsimyksen ja kuoleman ääntä. Toisilla on ”ihmisoikeuksia”. Toisilta ne otetaan. Heidät operoidaan ”ihmisoikeuksia” huutamalla pahuusvääryyksien uhreiksi…

 

Historia muistuttaa ja opettaa. . .

A) Kuningas Herodeksen keissiä

(Autenttinen teksti löytyy Raamatun Uuden Testamentin evankeliumista Markus 6:14-29 ja Matteus 14:1-12)

Noin 2000 vuotta sitten, oli mm. tällainen tragedia. Rooman imperiumin itäisessä provinssissa, Israelin alueella valtaa pitävä ja valtaa käyttävä Herodes otti luvan elää julkisessa huoruuden tilassa. Piti oman vaimonsa lisäksi veljensä Filippuksen vaimoa.  Sen Herodes katsoi ”oikeudekseen”. Sekstisiset himot kun sotkevat terveen elämisen mallin ja rajat. No, Herodes katsoi olevan ”oikeutensa” että eli niinkuin sika pellossa, veräjät auki?

Mutta mitä muuta? Kun Johannes Kastaja muistutti kuningas Herodesta, että ”Sinulla ei ole lupaa pitää veljesi vaimoa” – mitä tapahtui? Johannes Kastajalla ei enää ollut pian edes alkeellisinta ”ihmisoikeutta”! Eli, lopuksi ei oikeutta elämään! Näin se tapahtui.

Herodes oli suuttuneena määrännyt Johannes Kastajan vankityrmään! Eipähän sieltä käsin niin paljon pitäisi moraalisia palopuheita. Pois sananvapaus. Pois silmistä – pois mielestä!

Johannes Kastaja – tuo kuin ”pahan-ilman-lintu” – mokomakin moraalikyttä! Saataisiin manalan majoille. Vaikenemaan. Lopullisesti. Ikiajoiksi.

Kirjoitettu on, että Herodeksen viha Johannes Kastajaa kohtaan oli niin syvä, että hänen teki mieli tappaa tämä profeetta. Näin se säännönmukaisesti menee? Kun ihminen antaa jollekin syntilajille luvan ja vallan, se synti on kuin katalysaattori, joka kehittää lisää pahuuden metkuja. Kun joku syntisiteissä vihaa tervettä moraalia, hänen sisuksissaan alkaa kasvaa muun muassa Vihan Myrkky.

 • Tuo pitäisi tappaa!
 • Vaientaa! – Tavalla tai toisella tuollaisista kiusankappaleista pitää päästä eroon!
 • Vaikka sitten viranomaisten, väärien ja keskittyjen syytteiden keinoilla!
 • Pois – pois – pois!
 • Me huudamme vapautta, täydellistä vapautta!
 • Vapautta saada harjoittaa sekstistisiä suuntauksiamme miten vain!
 • Olkoon kohde ihminen, lapsi, vauva, nuori, vanha, taikkapa eläin tai metsän puu tai kalmo!
 • Mikään ei voi eikä saa rajoittaa tätä ihanuutta, tätä Tärkeintä Ihmisoikeutta!
 • Saada nauttia omien erityishalujen ruokalajia!

Niinpä kautta historian on nähty, että sekstisiset sivupolut tuottavat jopa murhia ja tappoja.

Kuinka ollakaan, että suopea kohtalo tuli avuksi Herodeksen murhanhimolle. Tällä kakkosvaimolla, Herodiaalla oli kaunis tytär. ( Ja ainahan on kautta historian keinot keksitty, jos joku tahdotaan pois päiviltä? Niinkuin tälläkin hetkellä, myrkkyä vain kehoon, niin saadaan ”toisinajattelija” vaiennettua!)

Sitten Herodes juhli synttäreitään. Herodiaan, tuon kakkosvaimon tytär oli sekä kaunis, että hallitsi eroottisen tanssin taidot! Herodeksen seksistiset aallot kuohuivat, hän hullaantui perin juurin! Niin rajattomiksi, että hän lupasi tytölle – mitä? ( Markus 6:22-29)

Herodiaan tytär tuli sisälle ja tanssi, ja se miellytti Herodesta ja hänen pöytävieraitaan. Niin kuningas sanoi tytölle: ”Ano minulta, mitä ikinä tahdot, niin minä annan sinulle.”

Ja hän vannoi tytölle: ”Mitä ikinä minulta anot, sen minä annan sinulle, vaikka puolet valtakuntaani.” Niin hän meni ulos ja sanoi äidilleen: ”Mitä minä anon?” Tämä sanoi: ”Johannes Kastajan päätä.”

Ja kohta kuningas lähetti henkivartijan ja käski tuoda Johanneksen pään.
Niin vartija meni ja löi häneltä pään poikki vankilassa ja toi hänen päänsä lautasella ja antoi sen tytölle, ja tyttö antoi sen äidillensä.”

 

Siis – ihmisoikeudet?  Kenellä ja miten?

Herodeksen tapaus on analyyttinen esimerkki siitä, mitä ihmisen rajattomiksi äityneet halut voivat saada aikaan! Okei! Kuningas Herodeksella oli ”ihmisoikeudet” takuuvarmat sellaiset. Oikeus (muka) pitää seksikaverinaan veljensä vaimoa. Sitten ”oikeus” (?) panna totuuden puhuja tyrmään? Oikeus koettaa panna ns. turpa tukkoon kiusalliselta profeetalta.

Sitten ”oikeus” (?) ryhtyä murhaan? Harkittuun tekoon. . .

Entä Johannes Kastaja? Hänellä ei (lopuksi) ollut sananvapautta. Ja sitten hänen perimmäinen oikeutensa, oikeus elämään? Siitä päätti Herodes. Personoitu pahuus.

Pää poikki kirveellä, sitten pää tuotiin lautasella ”palkinnoksi” eroottisen tanssin taitajalle!

Mitä me tästä opimme? Ne oppivat, joilla on vielä inhimillistä ja oikeusmoraalista sijaa elämässä? Ne tuskin oppivat, jotka ovat antaneet vallan kehonsa haluille, rajattomasti?

 

B) Keisari Neron keissiä. . ,

Historian lahjomattomat tapahtumat ovat usein enemmän kuin traagisia? Rooman imperiumin kukoistuksen kukkuloilla oli ja eli mm. keisari Nero.  Hänen äitinsä Agrippina oli nainen josta sanotaan: Neron äiti oli Rooman häikäilemättömin nainen.

Hän oli ilmeisesti läpikohtaisin turmeltunut tyyppi, ei vain sekstististen seikkojen, vaan joka laijin patologia oli hänessä voimassa? Ei ole ihme, että Neron historiaan kuuluu sitä mitä kuuluu? Äiti opetti pojalleen seksististiä salaisuuksia. Äiti ja poika harrastivat seksiä yhdessä.

Nero ja Agrippina olivat toki kunnon Rooman tapaan myös rakastavaisia, eli elivät kiihkeässä, sukurutsaisessa suhteessa, jossa äiti ohjaili kaikin tavoin poikaansa rakkauden maailmaan.”

 

Neron kolme kokeilua avioliiton markkinoilla – ja . . .

Neron ensimmäinen avioliitto järjestettiin hänen sisarpuolensa Octavian kanssa. Liitto oli onneton ja lapseton. Eron jälkeen Nero otti vaimokseen Poppaea Sabinan ja pakotti entisen vaimonsa itsemurhaan. Neron ja Poppaean ainoa lapsi kuoli vauvaikäisenä. Poppaean kuoleman jälkeen Nero meni naimisiin Statilia Messalinan kanssa.”

Neron kerrotaan olleen seksuaalisesti täysin hillitön. Hänellä oli seksisuhteita niin naisten kuin miestenkin kanssa, ja hänen väitettiin raiskanneen alamaisiaan, jopa Vestan neitsyeen ja nuoremman velipuolensa Britannicuksen. Hänellä kerrotaan myös olleen sukurutsainen suhde äitiinsä. ”

Hänen ainoa tunnettu miessuhteensa oli kastroidun transvestiittisen orjapoika Sporuksen kanssa, joka muistutti edesmennyttä Poppaeaa.”

 

Nero tunnetaan monista poliittisista murhistaan, joihin kuuluu myös hänen äitinsä murha”

”Äitinsä murhan jälkeen Nerosta tuli käytännössä Rooman tyranni, joka turvautui usein väkivaltaan. Hän surmautti kautensa aikana useita sukulaisiaan ja kilpailijoitaan sekä salaliittolaisia. ”

 

Lopuksi

Ihmisoikeudet?  Pahuusvääryydet?

On sellaisia väitettyjä ”ihmisoikeuksia” – joiden rinnalla; kaverina näkyy kauhistuttavia ”pahuusvääryyksiä”. Luvattomia ja laittomia seksisuhteita, tappoja, murhia, juonittelua. Sellaisessa patologiassa siis ovat uhanalaisena aivan perimmäisetkin ihmisoikeudet, kuten

 • Oikeus elämään!
 • Oikeus sananvapauteen!
 • Oikeus yksilön suojaan!

Mitä tästä?

Eihän suinkaan Suomessa – oikeusvaltiossa – sivistyneessä yhteiskunnassa liene tällaisia ongelmia? – Että mestauspölkyn ääreen roudattaisiin joitakin? Jos – kun – nämä eivät marssi samoja marsseja niiden kanssa, jotka….

Historia toistaa itseäään.

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu