Ilmoitus eduskunnalle ja kansalaisille

Sic transit gloria mundi

 

Aluksi

Tämän viestin lukeminen ja sisällön kohtaaminen on tuskin  mukavaa? Myöskään tämä ei ole mukava asia ilmoituksen tuojalle.   Se, että jättäisin tämän tekemättä, olisi laiminlyönti uskottua tehtävää koskien. Totteleminen on vaihtoehto silloinkin, kun joutuu tarttumaan kuin kirurgin veitseen, jotta patologinen paise ei aiheuttaisi totaalista kuolemaa.

 

Suoraan asiaan, ilmoituksen ydin

Kaikkivaltias, Kaikkinäkevä ja Kaikkitietävä Elävä Jumala.  Kansojen ylin hallitsija, elämän ja kuoleman Herra.  Pyhitetty olkoon Hänen nimensä.

Hänen Kätensä on nyt raskaana koko kansakuntamme yllä. Erityisesti Hänen kiivautensa on eduskunnan ja valtioneuvoston päällä.  Se sisällä siunausta ja menestyksen lupausta. Päinvastoin.

 

Eduskunnalle ja valtioneuvostolle: mitta on täyttymässä

Jumala ilmoittaa vihastuneensa päättäjien valheellisuuteen, riitelyyn, vallanhimoon, moraalittomuuteen, kaikkeen synnillisyyteen, joka sitoo lainsäädäntörakenteita.  Jumala nuhtelee ankarasti teitä, jotka käytätte valtaanne väärin.  Kansan asioita laiminlyödään. Jatkuvaa riitelyä harjoittaen, vallanhimon itsekkäässsä sokeudessa. Kuinka voi sokea sokeaa taluttaa? Pahuuden pimeys asuu kattavasti eduskunnassa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

 

Jumala vaatii tilintekoon

Jumala ei ole unohtanut menneiden vuosien menettelyjä.  Jumalattomia lakeja säätäen eduskunta on avannut turmeluksen tien, muinaisen Sodoman syntien kirouksen. Turmioksi ja tuhon kylvöksi nouseville sukupolville, kansamme lapsille ja nuorille.

Hänen mittansa on täyttynyt. Tilinteko on odottamassa kaikkia vastuullisia,  jotka ovat olleet osallisina mainittujen saastaisten säädösten infernaalisessa tekemisessä.  Jumalattomat lait ovat omiaan häpäisemään ihmiselämän terveitä arvoja ja rajoja.  Ne eksyttävät ja opettavat sellaisia luonnottomuuksia,  joiden vuoksi tuhottiin muinoin Sodoman kaupunki ympäristöineen.

 

Kansalaisille:  mitta on täyttymässä

Mitta täyttyy. Se täyttyy monessa asiassa ja ilmiössä. Jumalan silmissä Suomen kansan syntimitta on kasvanut sille kriittiselle rajalle, jossa syntien ja jumalattomuuden aste on kypsynyt Hänen toimenpiteilleen.  Suomen kansalla ei ole tulevaisuuden lupausta.  Se on syntien, vääryyden, laittomuuden ja moraalittomuuden läpitunkema. Kattava synnin syöpä luhistaa yhteiskuntaa.

Jumalan siunaus on poissa, kirous kalvaa maata. Syntimitta on kasvanut maksimaaliseen tasoon.

Jos Jumala ottaa lopullisesti pois varjelevan kätensä, kuka voi olla kilpenä kaaoksessa?

 

Kehotus parannukseen

Jumalan palvelijana ilmoitan Hänen tahtonsa, jonka Hän on nähnyt hyväksi ilmoittaa. Se on tämä:

– Tehkää parannus, viivyttelemättä!  Itse kukin omalla kohdallaan, omasta elämästään. Kääntykää pahoilta teiltänne, pahuudestanne, niin Jumala voi peruuttaa sen, mikä vääjäämättä edessä näkyy. Vaikka kansakunta luhistuisi, jokainen on yksilönä Hänen edessään.

 

Etsikkoaika

Kiirehdi Sinä, joka kuulet ja ymmärrät. Herää ja käänny.  Ajoissa.

Syyllisyyden ja synnin alta voi päästä vapauteen.  Jumala tahtoo armahtaa jokaista vilpitöntä katuvaa. Pelastuksen ja toivon ovi on avoinna.  Jeesus Kristus kantoi syntiemme tuomion, kuoli ristillä, jotta jokainen joka tahtoo ja uskoo, voisi saada iankaikkisen elämän.  Omilla teoilla ja ansioilla ei kukaan pelastu.

 

Lopuksi

Allekirjoittanut tuo tämän kaiken murheellisella mielellä. Onhan tämä isieni maa. Tämä kaunis maa, joka kerran urheasti taisteli olemassaolonsa puolesta.  Joka arvosti vapauttaan, terveitä arvoja ja hyvää elämää. Nyt se on kattavasti syntien ja vääryyden siteissä. Kuin vanki, joka on matkalla kohden asioita –  tuntematonta –  jonka Jumala tosin tietää, ja josta tahtoo nyt varoittaa.

Jos- kun – kansakunta on sellaisten seikkojen aatossa, joissa inhimimillinen kärsimys on maksimaalinen,

–  ja jos en toisi tätä ilmoitusta, varoitusta, kehotusta  –  olisin syypää pahimpaan mahdolliseen syntiin.

Jokainen on vapaa valitsemaan, miten tähän suhtautuu? Vähätellen, naureskellen, pilkatenkin? Valinta on vapaa. Jokainen saa valita .

 

Jumala hallitsee iankaikkisesti.

Yksi on varmaa.  Niinkuin kukaan ei kykene laskemaan taivaan tähtiä avaruudessa, ei kykene mittaamaan merien vesien määrää, eikä voi kumota aurinkoa taivaalta,

– niin kukaan luotu kuolevainen ihminen ei voi mitätöidä Jumalan valtaa. Hän hallitsee suvereenisti.  Näkyväistä ja näkymätöntä maailmaa.  Hän valvoo. Niin ihmisiä kuin kansoja.

Onnellinen se, jolle Jumalan taholta ei ole moitetta. Jonka synnit on anteeksi annettu, jonka elämä on vanhurskautettu Pyhän Jumalan edessä. –  Jonka nimi on kirjoitettuna Elämän Kirjassa, taivaassa!

 

Tehtäväksi ja ilmoitettavaksi saaneena

Maijaliisa Hiekkanen

Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti täysin sitoutumaton

 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/?s=kuolemansairas+suomivanhus

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu