Kiihottaminen: mitalin kaksi puolta? Yhdenvertaisuus?

Nyt näkyy meneillä linjaus ja agenda, että erityisesti Eräs Vähemmistö on pidettävä jopa valtiollisen Erityissuojelun kohteena? – Tämä suojeluoperaatio on niin tuhtia lajia, että otetaan käyttöön kaikki mahdolliset keinot, jotta yhteiskunnassa puhdistettaisiin Kaikki Väärät ja Kielletyt puheet, sanat kirjoitukset, jopa ihan Vanhat Postillat!

(Ihan aluksi pyydän saada huomauttaa, että kun käytän tässä (tai muissa teksteissäni) ilmaisunvapauden oikeudella jopa satiiristakin tyyliä, kenenkään ei pidä ottaa mielensä-pahoittajan-roolia.)

 

Yhdenvertaiauus – suhteellisuustajun hämärtyminen?

Óbjektiivisesti ja analyyttisesti tilannetta katsellen, nyt on tehty kärpäsestä härkänen. Pieni erillisryhmä on kuin huipputärkeä ykkösasia? Muut ryhmät – olkoot pieniä tai suurempia saavat tyytyä niihin murusiin, joita asian käsittelyssä sattuu jämään? Yhdenvertaisuuden lainmukainen näkökulma horjuu ja huojuu.  Suhteellisuustajukin takkuaa pahemman kerran. Onko jokin vähemmistö niin yhteiskuntatärkeä kansanosa, että sen ”suojelussa” otetaan käyttöön Valtakunnan Oikeuslaitoksen Raskas koneistokin? Varsin outoa ja överiä?

Raamatun sanojen siteeraaminen ei ole kiihotusta. Raamatun sanojen siteeraaminen on mielipiteen ilmaus. Mielipiteiden ilmaus on toistaiseksi ollut oikeus tässä maassa. Suomi on pitänyt itseään demokratiana, ihmisoikeusyhteiskuntana?

Nyt on siis selvä liikennemerkki: Kielletty Ajosuunta! Kenelle, keille? Niille jotka uskovat, ja varsinkin niille, jotka pitävät Raamattua arvossa. Ja nyt pääsemmekin villakoiran ytimeen? Kyllä.

 

Kiihotusta kristittyjä ja Raamattua vastaan!

Suhteellisuuskäsite on hukkunut. Ihmiset saavat vapaasti pilkata ja halveksia kristittyjä, mm. näin:

 • Raamattu on satua!
 • Raamattu on (tyhmien) paimentolaisten satukokoelma..
 • Raamattuun uskovat ovat kaheleita, foliohattutätejä ja – setiä..
 • Uskovat ovat vähäjärkisiä, elävät fossiilisten satujen tasolla…Kristityt ovat vähä-älyisiä, fundamentalisteja…
 • Kristityt ovat hulluja ja kaheleita…vähä-älyisiä, jälkeenjääneitä . ..
 • Raamattu pitää kieltää, pitää kieltää siteeraamasta Raamattua.
 • Raamatun mukainen ihmiskäsitys (mies, nainen) on kumottava, romutettava ja lailla kiellettävä! Kristittyjen suut suppuun!
 • Jumalaa ei ole, Jumala on kuollut, Jumala on satuolento, jne.

Mitä näistä? Tuollaiset kirjoitukset (netissä!) täyttävät rikoslain kriteerit ”kiihotuksesta kansanrymää vastaan”. Ketään ei saa ”panetella ja solvata” siis myöskään uskonnon tai vakaumuksen tähden! Nyt? Suomessa saavat kaikki – myös Erityisryhmät – täysin rinnoin pilkata, halveksia ja solvata (Raamattuun) uskovia ihmisiä. Vastoin Lakia. Vastoin oikeutta.

 

Nyt otetaan Laki Käteen!

Jotta lainmukaista kansalaisten yhdenvertaisuutta noudatettaisiin, pitäisi valvoa kaikkien ”kansanryhmien” asemaa? Kyllä vai ei? Tämä tarkoittaa, että valtakunnansyyttäjän tulisi omasta aloitteestaan (tai tehtyjen ilmoitusten) johdosta TUTKIA netistä kaikki 15 vuottakin vanhat tekstit, joissa Lain mukaan ”panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää”. Ryhmiä? Laissa on lueteltu mm nämä:

 • rodun,
 • ihonvärin
 • syntyperän
 • kansallisen tai etnisen alkuperän
 • uskonnon tai vakaumuksen
 • seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella
 • taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella
Sokea Reettakin näkee, ja kuuro Römpän Ukko voi kuulla ja lukea, että nyt tässä suomalaisessa yhteiskunnassa virkavalta on ottanut vain yhden ”ryhmän” suojelustoimien kohteeksi.
Yhdenvertaiasuuden loukkaus on julkinähtävä. Samalla kuin kiihkeästi suojellaan tätä ryhmää, ollan rikkomassa kristittyjen yhdenvertaisia oikeuksia. Uskovia on saanut ja saa panetella ja halveksia. Netistä löytyy tuhansia ja tuhansia sivuja tekstejä, jotka täyttävät rikoslain kriteerit ”kiihotuksesta kansanryhmää vastaan”. Tämä ryhmä on kristityt. Raamattuunsa uskovat.

 

Valtakunnansyyttäjän otteet – esimerkki?

Viranomaisten on lain mukaan kohdeltava kansalaisia yhdenvertaisesti!

Tämä säädös tuntuu nyt pimentyneen, ja ilmassa leijuu kristittyjen vainoamisen lemu, agenda, jossa jotkut kyllä saavat pitää julkisesti rakastamaansa materiaalia, aatteita ja arvoja – mutta kristityille ollaan panemassa kapulaa hampaiden väliin! Tietyt ryhmät saavat vapaasti hyökätä vihakirjoituksilla kristittyjä vastaan, panetellen, solvaten. Viranomaiset ummistavat silmänsä, korvansa, ajavat vain tiettyjen arvojen (?) agendaa!

Eli, nyt onko noudatettava valtakunnansyyttäjän esimerkkiä? Onko ryhdyttävä keräämään netistä KAIKKEA sitä törkeintä tekstimateriaalia, joissa kohteena on kansanryhmä: kristityt! Keruuaika 15 vuotta!

Taikka, nyt on korkea aika palata lainmukaisen yhdenvertaisuuden ruotuun? Kukin siivoaa omat puheensa ja tekstinsä. Jos sananvapautta tahdotaan edelleen arvostaa, on jokaisen katsottava peiliin?

Tahdotaanko, että  – valtakunnansyyttäjälle ja poliisiviranomaisille etenee tuhti paketti, satoja ja satoja sivuja (netistä) joissa jopa Omalla Nimellään ihmiset solvaavat ja pilkkaavat uskovia. Ne tekstit täyttävät enemmän kuin tarpeeksi näytön kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Hyökkäyksestä uskovia ja heidän vakaumustaan vastaan! Yhdenvertaisuuden säädöksen mukaan nämä ns. ”kiihotukset” on käsiteltävä samassa oikeusprosessissa. Niin se pitää mennä.

Lopuksi roomalaisen oikeuden peruspilari: Audiatur et altera pars!

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu