Kristinusko ja ValheMagiat – (osa 1)

 

Osa 1

 

Aloitan tässä uuden blogiaiheen. Syystä – aiheesta?  Kyllä. . .

On nähtyä ja tunnettua, että kristinuskoa ja kristittyjä vihaavat tahot ahkeroivat uutterasti tunkeakseen esille – mitä? Sanalla sanoen skeidaa, jollaisille voi antaa otsikon ValheMagiat.  Toki se ilo heille suotakoon, sananvapauden puitteissa.  Mutta saman sananvapauden statuksessa toimikoon yhdenvertainen sananvapaus ja oikeus tällä tavalla ja tässä: Audiatur et altera pars!  Valkeus vastaan paholaisen pimeyttä!

 

ValheMagiat = kiihotusta kansanryhmää vastaan

Ei ole jäänyt epäselväksi se, mikä tavoite kristinuskoa vastaan toistuvassa pilkkaamisessa ja halveksimisessa on? Kyseessä on näyttö ”kiihotuksesta kansanryhmää vastaan” , (kristityt).

Jotkut julkiset tekstit ovat jopa iljettävän saasteen tasoisia. Pilkkaamista Jumalaa, Jeesusta ja Pyhää Henkeä koskien. Siis kaikkia kristillisen uskon pyhiä rakenteita kohtaan.  Sellaisten uutisankkureiden (!) mainitseminen ei ansaitse palstatilaa!  Kaatopaikat, myös mentaalitason tunkiot–  ovat mitä ovat? Parempi on kun ei mene lähellekään lemuavia saastevarastoja, mikrobipesiä, mielen viruslinkoja. . .

Sinänsä tällaiset ”kiihotukset” ovat tuttua juttua kristinuskon historiassa, jo noin 2000 vuotta jatkunutta. Ja sitäkin ennen, hyökkäykset Elävää Jumalaa vastaan, Israelin kansan uskoa vastaan,  jylläsivät jo vuosisatojen ajan eKr.

 

Vainot vuosisatoja sitten!

Kun juutalaiset pakkosiirrettiin Baabelin vankeuteen n. 600 eKr, pakanallisten hallitsijoiden himo oli kukistaa ja tuhota juutalaisten usko Taivaan Jumalaan. Kiihkoissaan he koettivat pakottaa juutalaiset uskovat kumartamaan jopa ”kultaista kuvapatsasta”! Kultaisen tekeleen korkeus oli jopa noin 30 metriä, ja leveys 3 metriä.

Komento oli niin ehdoton, että ellei joku kumartanut sitä (= epäjumalan patsasta) sanktiona olisi joutua tuliseen pätsiin. Kova oli kiristys, jotta juutalaiset luopuisivat elävästä uskosta elävään Jumalaan!

Kiristys ei auttanut. Niinpä eräät kolme uskollista totista uskovaa heitettiin tuliseen uuniin. Uuni kuumennettiin varmuuden vuoksi jopa 7 x kuumemmaksi. Ja sidottuina nämä kolme juutalaisuskoista miestä ( Sadrak, Mesak, Abed-Nego) heitettiin vaatteineen päivineen tuliseen uuniin. Miten kävi? (Jos kiinnostaa, tapauskertomus löytyy Danielin kirjan luvusta 3.)

On huomattava, että näille pakkosiirretyille juutalaisille oli annettu toiset nimet, paikallisen kielen mukaan. Heidän juutalaiset nimensä kun olivat Hananja, Miisael, Asarja! Kova oli vääntö? Jopa nimien muuttamisella koetettiin muokata uskovien identiteettiä ja sitten pakottamisen magialla tuhota heidän uskoaan! Samanlaista pakkopullaa koetetaan näinäkin aikoina.  Infantiilia sepitystä, että olisi joka lajin sukuolentoja, ja – ja..

 

Valheen ruhtinaan agenda, kapinayritys ja sen kaatuminen!

Paholaisen historiikki on sellaista. Raamatun selkeiden tekstien mukaisesti paholainen oli alunperin yksi kolmesta korkea-arvoisesta (luodusta) enkeliruhtinaasta. Kerubi, jonka nimi oli Lusifer, Valon kantaja. Sitten häneen iski vallanhimo. Hän tahtoi tulla Jumalan vertaiseksi. Lankesi kapinaan ja vallankumoushankkeeseen, ja sai kannattajikseen kolmasosan Jumalan enkelikuntaa; siis taivaallista hallintoväkeä. Traagisin seurauksin. Kosminen ”sota” kaatui häviöön. Lusifer karkotettiin, ajettiin alas korkeasta asemastaan, syöstiin ulos taivaallisesta tasosta.

Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. ”

(Ilmestyskirja 12:7-9, KR1938)

Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit.” (ilmestyskirja 12:7-9, KR1992)

Ennen suojaava kerubi? ( Jesaja 14:12-14, Hesekiel 28:12-18)

Hänestä tuli lankeemuksensa perästä Paholainen. Perkele, Saatana, Lohikäärme. Jumalan, Totuuden ja kaiken hyvän vihollinen! Valheen ruhtinas! Vallankumousyritys kaatui omaan mahdottomuuteensa. Kuinka olisikaan luotu kerubi voinut voittaa Luojansa mahdin? Ei…

 

Raamatun tuoma valo ja info!

Tänäkin päivänä tämän kapinan hedelmät näkyvät maailmassa. Kun ihmiset ihmettelevät, miksi on niin paljon pahaa maailmassa, ja mistä se pahuus tulee? Pahuus sikiää pahuudesta, loogisen jatkumon mukaan!

Kun Lusiferille ei ollut enää sijaa taivaassa, hän sai reviirinsä maan päällä. Tällä planeetalla. Ja kun Jumala loi ihmisen, miehen ja naisen, Lusiferin viha kohdistui tähän ihmispariin. Ei siis riittänyt kapina? Käärmeen hahmossa Paholaiseksi muuntunut (Lusifer) vietteli ihmisen. Valheella, epäilyksiä kylvämällä: Onko Jumala todella sanonut? Kun ihminen sitten lankesi houkutukseen, alkoi synnin, kärsimyksen ja kuoleman tragedia jyllätä maailmassa. Paholainen, Valheen Isä koukutti ihmistä näin: ”Tulette niinkuin Jumala tietämään…”

 

ValheMagiat ja Jeesuksen opetukset

Ei siis ollut mikään kummallinen seikka, että Herramme Jeesus joutui Paholaisen vihan ja vainon objektiksi? Edessä oli uusi ”sota”. Kosminen ”sota” Jumalan näkymättömällä tasolla oli päätynyt häviöön.  Sitten Paholainen oli saanut jalansijan maaplaneetalla, kun oli onnistunut viettelemään ihmisparin paratiisissa. Nyt oli vuorossa seuraava agenda. Piti saada Jeesus Jumalan Poika lankeamaan ja kukistettua.

Kun Jeesus oli paastonnut 40 päivän ajan erämaassa, paholainen yritti kaikkensa! (Matteus 4:1-11, KR1938) Jeesus ei langennut, ei alistunut, ei hurahtanut paholaisen koukutuksiin. Joka poistui ajaksi. Mutta jatkoi kyltymättömässä pahuudessaan ja vihassaan, kun oli aika taas. Se, aika – kun Jeesusta syytettiin ja sitten maaherra Pontius Pilatus toimitti tuomion, ristiin naulitsemisen, roomalaisen mestaustavan mukaan. Jälleen paholainen hävisi. Kuolemalla ei ollut otetta Herraan Jeesukseen. Jumala herätti Hänet kolmantena päivänä. Alkoi uusi aikakausi.

 

Jeesus valaisi totuuden!

Siksi Häneen kohdistui se viha ja vaino, josta Uuden Testamentin evankeliumit kirjoittavat! Hän paljasti totuuden. Hän kävi valheita ja kaikkea kaksinaismoralismiakin vastaan. No, eihän sitä ne ihmiset sietäneet eivätkä kestäneet, jotka olivat pahuuden siteissä, samassa veneessä paholaisen kanssa! Jeesus sanoi:

Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.”

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon.”

(Matteus 23. luku KR1938

 

Pimeys ja ValheMagiat vastaan valkeutta ja totuutta

Eli, kuten viisas Salomo jo lausui 3000 vuotta sitten: Ei ole mitään uutta auringon alla. Viha ja kiihotus uskoa ja Jumalaa vastaan ei ole mikään moderni ilmiö! Kukin laji tuottaa esille omaa ja ominaista näkymää? Pahuus sikiää pahuudesta. Valheet ja kristinuskoa herjaavat tuotteet nousevat ikiaikaisesta valheen varastosta, jota Paholainen ylläpitää!

Siis, kun näet kristinuskon ja kristittyjen herjausta, pilkkaa, häpäisyä, valhemagiaa, tiedät mistä on kysymys! Se on pimeyden sotaa valkeutta ja valoa vastaan. Se on valheagendaa totuutta ja pyhyyttä vastaan. Se on vihamissiota Jumalaa vastaan, sitä mihin Lusifer kerran kompastui, lankesi ja kaatui. . .

Mutta toivoa on! Mitä? Tuleeko pahuudelle ja paholaiselle stoppia?

Siitä Osassa 2

mlhie2

* Kirjoittaja on eläkkeellä oleva hoitaja, musiikkiterapeutti, laulaja, vapaa kirjoittaja; kirjailija. * Aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. * Vakiintunut kiusaamisen vastustaja, ihmisoikeuksien perääjä. *Aktiivinen toimija (eläkkeelläkin). * Selviytymisen seminaarista selvinnyt, koetusten koulussa opiskellut, iloisesti kiinni "elämän pannukakun reunassa"! MOTTO: "Linnut voivat laulaa silloinkin kun oksa katkeaa, koska ne tietävät että niillä on siivet". Minut löytää mm. kotisivulta * http://elamanlaulu.com/ * http://elamanlaulu.com/muistelmia-maijaliisa-hiekkanen/ * elamanlaulu@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu